İçmeler Meslek Yüksek Okulu yenilendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Marmaris'in İçmeler Beldesi'nde bulunan Turizm Meslek Yüksek Okulu büyük bir başarı ve özveri öyküsüyle 2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemine 260 öğrenci ile merhaba diyecek.İçmeler Turizm...

İçmeler Meslek Yüksek Okulu yenilendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Marmaris'in İçmeler Beldesi'nde bulunan Turizm Meslek Yüksek Okulu büyük bir başarı ve özveri öyküsüyle 2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemine 260 öğrenci ile merhaba diyecek.

İçmeler Turizm MYO üniversite bünyesindeki imkanlar ve hayırseverlerin destekleri ile baştan aşağıya yenilendi. Mobilyasından boyasına kadar üniversite kendi olanakları ve okul müdürü Zekeriya Bingöl ve ekibinin gayretli çalışması ve hayırseverlerin destekleri ile eğitim yuvası haline geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar okuldaki çalışmaların son halini kontrol etti. Akşamın geç saatlerine kadar süren çalışmaları yerinde gören Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, İçmeler Turizm MYO Müdürü Zekeriya Binböl ve çalışma arkadaşlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Butik bir okul sıcak, bir eğitim yuvası inşa edildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla’nın turizmine üniversite olarak büyük katkı sağlayacaklarını ifade etti. Prof.Dr.Harmandar; “Turizm Muğla’nın lokomotifi. Turizme çok büyük önem veriyoruz. Muğlamız için çok önemli bir yer tutuyor. Turizm ve Eğitim Üniversitemiz çatısı adlında bir arada olacak. İçmeler’de bu okulumuzun faaliyete geçmesi için çok büyük emekler verildi. Bizde Üniversite olarak üzerimize düşeni yerine getirdik. Değerli bir ekibimizi burada görevlendirdik. Bizleride mahçup etmediler. Ve üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini gördüm. Mutlu oldum. Bu okulumuz hem turizme katkı sağlayacak hemde turizmimizi daha ileriye götürmek için bir araç olmuş olacak” dedi.

İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu, Turizm Rehberliği, Turizm Animasyonu ve Aşçılık programlarına I öğretim ve II. öğretimine toplamda 260 öğrenci alarak eğitim hayatına merhaba diyor. Okulun tüm yenilenme, boyama ve mobilya işlerini dışarıdan almak yerine üniversite bünyesinde gerçekleştirildi. Birinci kalitede birinci sınıf işçilikle mobilyalar üniversite öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından yapıldı.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.