İçki parası ölüm getirdi

Ortaca ilçesinde içki parası istedikleri vatandaşı tartaklayan 2 kişi tartaklanan vatandaşın kardeşi tarafından av tüfeği ile vuruldu.Ortaca ilçesinde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.Mustafa...

İçki parası ölüm getirdi

Ortaca ilçesinde içki parası istedikleri vatandaşı tartaklayan 2 kişi tartaklanan vatandaşın kardeşi tarafından av tüfeği ile vuruldu.

Ortaca ilçesinde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Mustafa A. önceki gece saat 01.30 sıralarında Ortaca’daki bir kahvehaneden ayrılmak üzere dışarı çıktı. Kapının dışında bulunan M.B ve S.D, Mustafa A.’dan içki almak için para istedi ancak Mustafa A.parası olmadığını söyleyerek bu isteği reddetti. Bunun üzerine M.B ve S.D, Mustafa A.'yı tartaklamaya başladı.

Mustafa A.’nın tartaklandığını duyan kardeşi Ö.A.A.yanında av tüfeği ile M.B ve S.D’nin yanına geldi. Ortaca Cumhuriyet Caddesinde garaj karşısında meydana gelen olayda, Ö.A.A.av tüfeği ile M.B’yi ayağından yaraladı. M.B olay yerinden kaçarken, S.D, Ö.A.A.’nın elindeki tüfeği almaya çalıştı, bu sırada tüfek ateş aldı ve S.D kasığından yaralandı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki S.D yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaçarak hastaneye sığınan M.B’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Katil zanlısı Ö.A.A.ise polise giderek teslim oldu.

Olayda hayatını kaybeden S.D, ikindi namazını müteakip Burunucu mezarlığında toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.