İÇİMİZDEN BİRİ

Röportaj: Turgay Şenol

Foto: Batuhan Altın

DOMİNOS PİZZA

Bundan sonra haftada bir gün Muğla’nın tanınan, tanınmayan; bilinen, bilinmeyen simalarıyla haber gazetesi ailesi olarak hoşsohbet bir görüşme gerçekleştirecek; gerek kimlikleriyle gerekse kişisel uğraşıları, meslek ve iş gruplarıyla ilgili söyleşimizde onları size tanıtacağız.

Samimiyetine güvendiğimiz; iş dünyasının, politikanın, sporun, sosyal hayatın içinden kişilerle a’dan z’ye dilimizin elverdiğince karşılıklı sohbet kıvamında hep içimizden birileri olacak.

Kimbilir bugün, yarın, belki de en kısa sürede içimizden biri siz olacak; o renkli sohbetimizin konuğu olacaksınız.

Bugünkü konuğumuz pizzada dünya markası Dominos Pizza..! Ve Dominos Pizza’nın sempatik, bir o kadar cana yakın ve yaratıcı fikirleri ile Dominos Pizza’nın sahibi Korkmaz Telli’yi söyleşimizde sorduğumuz soruların ışığında tanıyacağız.

-Neden Dominos Pizza?

-Türkiye’de, özellikle dünyada marka imajı yüksek olduğu için Dominos Pizza’yı Muğla’ya kazandırmaktan mutluluk duyduğumu öncelikli olarak ifade etmem gerekiyor.

-Peki, Dominos Pizza Türkiye’de ne zaman faaliyete geçti? Türkiye’de ve dünyada kaç şubesi var?

-1996 yılında İstanbul Ulus’ta ilk şubesini hayata geçiren pizza devinin Türkiye genelinde  300, dünyada 10 bin şubesi bulunmaktadır.

-Dominos Pizza Muğla’ya nasıl geldi ve faaliyetine ne zaman başladı? Ve Dominos Pizza’nın olmazsa olmaz ilkleri nelerdir?

-Müracaatım sonrası uzun bir kursa tabi tutuldum. Ve sonrasında gelen başarı ile Muğla Dominos Pizza’nın işletme hakkını kazandım. 26 Nisan 2012 tarihinde Muğla’da faaliyete başladım. Dominos Pizza evlere servis yapan gıda sektörünün bir numarası olup; acıkıldığında ilk akla gelen pizza grubu olmak ve de yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile memnuniyetsizlikte yeniden hazırlık ya da para iadesi yapan kurumsal bir kurumun Muğla şubesinin sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum.Hedefim pizzayı Dominos Pizzayla Muğla’ya sevdirmek…!

-Nasıl bir ekipsiniz?Kaç kişi çalışıyorsunuz?

-Biz başarılı bir ekibiz. Ve sıra dışı insanlarla sıra dışı işler yaparak çalışmalarımızı yoğun bir tempoyla sürdürüyoruz. Taze ürünlerle, hızlı ve güleryüzlü servisle 15 çalışanımızla, iyinin iyisi için mücadelemiz sürüyor. 8 servis elemanı, 4 pizza yapım ustası ve 3 müdürle sağlam bir ekibiz. Şahsım adına ben ekibime çok güveniyorum.

-Dominos Pizza’nın lezzet sırları var mıdır?

-Olmaz olurmu..! Başlangıçta taze sebzeler, helal sertifikalı et ürünleri ile taze hamurla kısa sürede hazırlanan çıtır çıtır olmuş pizzalar son kontrolleri yapıldıktan sonra ağız tadına doğru yola çıkıyor. Ve sonrası tabi ki müşteriyle buluşma… Dolayısıyla nefis lezzetler… Adı üstünde Dominos Pizza.  Ha bu arada özellikle belirtmeliyim yüzde 100 müşteri memnuniyetini hep kendimizden de önde tutuyoruz.

-Dominos Pizza’nın müşteriye yolculuğu nasıl başlıyor?

-Sipariş verildiği andan itibaren hamur elde açılıyor. Malzeme dağılımı yapıldıktan sonra 2 dakikada fırına veriliyor. 8 dakikada fırında pişen ürün Muğla merkez sınırları içinde hazırlanma süresi dahil en geç 30 dakika içinde müşteri ile buluşuyor. Sıcacık ve pizza nefaseti üzerinde iken müşteriye ulaşıyor.

-Kaç çeşit pizzanız mevcut? Efsane diyebileceğiniz bir lezzetiniz var mı?

-Eveeet. 16 çeşit pizzamız ve diğer yan ürünleriniz lezzete lezzet katıyor. Efsane lezzetler arasına giren Mangal Pizza tercih ve yenme rekoru kırarken ağız tadına da ahenk katıyor.

-Dondurulmuş gıda var mı? Ya hijyen olmak konusunda neler söyleyeceksiniz?

-İşletmemizde dipfiriz kullanmıyoruz. Dolayısıyla dondurulmuş gıda da..! Ürünler en az -2 derecede bekliyor. Hijyene gelince; şubeye gelip pizza yiyen müşterilere servis edilen pizza altlığı ve servis setleri sadece tek kullanımlıktır. Ayrıca rengarenk renk cümbüşü ile içimizi ısıtan Dominos Pizza, pizzanızı şubesinde tertemiz ortamda rahatça yiyebileceğiniz en hoş mekandır. Unutmadan söyleyeyim kalite kontrolümüz hep önceliğimizdir.

-Siz inşaat mühendisisiniz. Proje aktivitelerinizde başarılı olduğunuzu biliyorum. Yeni projelerle Muğla sosyal hayatına hareketlilik getiren Dominos Pizza ile gelecekte yapacağınız atılımlarınız hakkında bir ipucu alabilir miyim?

-Bu bir sır değil ama gelecekle ilgili sürpriz gelişmeler Dominos Pizza ile Muğla’ya ve Muğlalılara ve Muğla’da yaşayan herkese dolu dolu gelecek. Esas aktivitemiz açılışımızın birinci yıldönümünde yani 26 nisan 2013’te olacak…! O gün geldiğinde çok güzel şeyler yaşayacağız. Bu süreçte promosyon çalışmalarımız ve etkinliklerimiz son hızla sürecek.

-Son olarak…!

-Turgay Bey, sizin nezdinizde HABER GAZETESİ’ne teşekkürler ediyorum. Dominos Pizza çalışanları da size sevgilerini sunuyor.

-Korkmaz bey ben de açık yürekli cevaplarınızla bana ve gazeteme zaman ayırdığınız için size sonsuz teşekkürler ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.