Huzurevi’nde yılbaşı eğlencesi

Marmaris Dinlenme ve Huzurevi Merkezi'nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Eğlence programına Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Zehra Yüzak, vatandaşlar ve huzurevi sakinleri katıldı. Eğlencede...

Huzurevi’nde yılbaşı eğlencesi

Marmaris Dinlenme ve Huzurevi Merkezi'nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Eğlence programına Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Zehra Yüzak, vatandaşlar ve huzurevi sakinleri katıldı. Eğlencede Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Zehra Yüzak, açılış konuşması yaparak, “Yeni yılda huzurevimizin sakinleri ile paylaştığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “ Herkesin yeni yılını kutlar, 2014 yılının ülkemize, Marmaris'e ve sizlere hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Acar, “Bizler için yaşlılarımız ve engellilerimiz rahmet kaynağıdır. Bura ve burası gibi kurumlarda yapılan hizmetler, çalışanlar devletin size karşı olan görevimizdir. Bizler sadece dualarını bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar yaşlılarımız için çalışıyoruz. Burada sizin huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeniz için en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. 2014 vatanımıza milletimize ve bizlere hayırlar getirsin. ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol ve huzurevi sakinlerince yeni yıl pastası kesildi. Daha sonra mahalli sanatçılar eşliğinde huzurevi sakinleri ve katılımcılar hep beraber doyasıya eğlendiler.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.