Hüseyin Nizamoğlu görevi devraldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Menteşe İlçe Başkanlığı kongresi sonunda başkanlığa seçilen Hüseyin Nizamoğlu görevini Şevket Tokur’dan devraldı.Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Muğla İl Başkanı...

Hüseyin Nizamoğlu görevi devraldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Menteşe İlçe Başkanlığı kongresi sonunda başkanlığa seçilen Hüseyin Nizamoğlu görevini Şevket Tokur’dan devraldı.

Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Gündüz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kongre sürecinde bayrak yarışına katılan her iki adayı tebrik eden MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, göreve gelen yeni yönetime de başarılar diledi.

Kongrenin seviyeli, düzgün ve diğer ilçelere de örnek olabilecek bir seçim geçirdiklerini belirten Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Gündüz; “Bugüne kadar partimize ve ocağımıza destek veren Şevket Tokur’a teşekkür ediyorum. Göreve gelen başkanımız Hüseyin Nizamoğluna da yeni görevinde başarılar diliyorum ve her zaman yanında olacağız” dedi.

Eski Başkan Şevket Tokur ise; Bugüne kadar yanımda olan bana destek veren herkese teşekkür ederim. Başkanımız Hüseyin Nizamoğlu’nun her zamanda yanında ve her konuda destekçisi olacağız. Bayrağı bir adım daha ileri götüreceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

MHP’ye yakışan bir kongre yaptıklarının altını çizen yeni Başkan Hüseyin Nizamoğlu, kongrede aday olan Anıl Ertürk’e teşekkür ederken çok centilmence bir yarış olduğunu söyledi. Nizamoğlu; “Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. En azından katılımı sağladılar ve güzel bir hava yaşattılar bizlere. Birlik ve beraberlik için çıktığımız bu yolda güzel örnekler yaşadık. Bu hayavı 3 yıllık dönemde yaşatmaya devam edeceğiz. Rahmetli babam Halil İbrahim Nizamoğlu’ndan aldığım bilgi ve tecrübeler sayesinde burada olduğuma inanıyorum ve onun çizgisinden ayrılmayacağıma da söz veriyorum. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından görevi devralan yeni Başkan Hüseyin Nizamoğlu bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden Şevket Tokur’a plaket verdi.

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.