Hürriyet Ateşi 94 yıldır yanıyor

İstiklal Marşının kabulünün 94. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma tüm yurtta olduğu Menteşe’de de çeşitli etkinlikler ile anıldı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Anma etkinliğine Muğla...

Hürriyet Ateşi 94 yıldır yanıyor

İstiklal Marşının kabulünün 94. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma tüm yurtta olduğu Menteşe’de de çeşitli etkinlikler ile anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Anma etkinliğine Muğla Büyükşehir Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcıları, Muğla protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında Menteşe Turgutreis Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı tiyatro oyunu sergilendi. İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında birinci olan TOKİ Şehit Jandarma Alim Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Berk Can Kütükçü, Mehmet Akif Ersoy Şiirleri okuma yarışmasında birinci olan Muğla Anadolu Lisesinden Sezgi Dervişoğlu, salonda eserleri seslendirdiler.

İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında 1. olan TOKİ Şehit Jandarma Alim Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Berk Can Kütükçü, İkinci olan Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Ortaokulu öğrencisi Deniz Eroğlu, üçüncü olan Türdü 100. Yıl Ortaokulu öğrencisi Cansu Özbaş ile  Mehmet Akif Ersoy Şiirleri okuma yarışmasında 1. olan Muğla Anadolu Lisesinden Sezgi Dervişoğlu, ikinci olan Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesinden Cemal Türkmen, üçüncü olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesinden Gamze Şerife Kocabıyık hediyelerini aldılar.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.