Hurmalar vatandaşlara dağıtıldı

Fethiye'de kaldırım kenarlarında bulunan hurma ağaçlarındaki meyveler olgunlaşınca Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanarak ‘göz hakkı’ niyetine ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı.Her...

Hurmalar vatandaşlara dağıtıldı

Fethiye'de kaldırım kenarlarında bulunan hurma ağaçlarındaki meyveler olgunlaşınca Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanarak ‘göz hakkı’ niyetine ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı.

Her yıl hurma ağaçlarında budama işlemi yaparak, ağaçlardan aldıkları hurmaları vatandaşlara dağıtan Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu yılda geleneği bozmadı. İlçenin birçok bölgesine daha önceden dikilen ağaçların meyve vermesiyle birlikte ağaçlarda budama işlemi yapan Belediye ekipleri, ağaçlardan aldıkları hurmaları vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Her yıl ilçenin bazı bölgelerinde bulunan hurma ağaçlarının meyvelerini göz hakkı niyetine vatandaşa dağıttıklarını belirten Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı “Hurma ağaçlarındaki meyveler vatandaşın hakkıdır. Toplanıp ziyan olmasındansa vatandaşımıza vererek değerlendirilmesini istedik” dedi. Hurmaları alan vatandaşlar uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ifade ederlerken Fethiye Belediyesi ekiplerine de teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.