Hür Düşünce’den Gümüş’e plaket

Hür Düşünce Platformu dün akşam ayın konuğu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün katılımı ve Dönem Başkanı Birol Kayahan Başkanlığında toplandı. Toplantıda Başkan Gümüş’ e platforma katkı ve katılarımdan...

Hür Düşünce’den Gümüş’e plaket

Hür Düşünce Platformu dün akşam ayın konuğu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün katılımı ve Dönem Başkanı Birol Kayahan Başkanlığında toplandı. Toplantıda Başkan Gümüş’ e platforma katkı ve katılarımdan dolayı plaket verildi.

Hür Düşünce Platformu dün akşam Dönem Başkanı Birol Kayahan başkanlığında toplandı. Platformun konuğu olan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş toplantıya Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver ile birlikte katıldı.

Toplantıya katılımları için Başkan Gümüş’e teşekkür eden Platform Dönem Başkanı Birol Kayahan, “Sayın Başkanımız seçimlerden öncede konuğumuz olmuştu. Bugünde davetimizi geri çevirmedi. Katılımlarından dolayı hem başkanımıza hem de, başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hür Düşünce Platformuna davetleri için teşekkür eden Başkan Gümüş, “Bugün aranızda olduğum için bende çok mutluyum.  Çalışmalarınızı takdir ediyorum. Bu anlamda sizleri de destekliyorum. Görev yaptığım süre içerisinde sizlerle görüş alışverişinde bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Muğla’daki küçük esnafın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Gümüş’e platforma katkı ve katılarımdan dolayı plaket verildi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.