Hür Düşünce’de görev değişimi

Muğla’da platform olarak 15 yılını dolduran Hür Düşünce Platformu, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın da onur konduğu olarak katıldığı iftar yemeğinde görev değişimi yaşandı. Hür Düşünce Platformu dönem başkanı...

Hür Düşünce’de görev değişimi

Muğla’da platform olarak 15 yılını dolduran Hür Düşünce Platformu, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın da onur konduğu olarak katıldığı iftar yemeğinde görev değişimi yaşandı. Hür Düşünce Platformu dönem başkanı Nevzat Özbay, görevini yeni dönem başkanı Birol Kayahan’a devretti. Dönem sekreterliğini Ergun Şahinalp, Başkan yardımcılığı görevini ise Haydar Ökten yapacak.

Görev devir teslim töreninde konuşan geçmiş dönem başkanı Nevzat Özbey, görevinin sona erdiği dönemin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle onur konuğu olarak Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak’ı konuk olarak davet ettiklerini, yeni dönem başkanı Birol Kayahan’a görevinde başarılar dilediğini söyledi. Görevi devralan Hür Düşünce Platformu yeni dönem başkanı Birol Kayahan, Hür Düşünce Platformunun 15 yıldır düzenli olarak üyeleri ile bir araya geldiğini söylerken, önümüzdeki süreçte de geçmiş dönem başkanlarının sürdürdüğü çalışmaları kaldığı yerden devam ettireceğini açıkladı.

Yemekte geçmiş dönem başkanına hizmetlerinden dolayı yeni dönem başkanı tarafından hazırlanan plaket Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından verilirken, Muğla Müftüsü Koçak’a da eski dönem başkanı Nevzat Özbey tarafından katılımları nedeniyle plaket verildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.