Hülya Çiçek’ten, anlamlı ziyaretler

Muğla Valisi Amir Çiçek Köyceğiz ve Ortaca ilçelerindeki programlara katılırken, eşi Hülya Çiçek de aynı ilçelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Gerçekleşen ziyaretlerde Hülya Çiçek’e, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in ...

Hülya Çiçek’ten, anlamlı ziyaretler

Muğla Valisi Amir Çiçek Köyceğiz ve Ortaca ilçelerindeki programlara katılırken, eşi Hülya Çiçek de aynı ilçelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Hülya Çiçek’e, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in  Eşi Miray Ürkmezer, Köyceğiz Kaymakam Gürkan Demirkale’ni eşi Ruşen Demirkale ve ilçe müdürleri eşlik etti.

İlk olarak ortaca ortaokulu salonunda Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 66 Suriyeli öğrenci için düzenlendiği kırtasiye ve çanta dağıtım törenine katılan Hülya Çiçek "Bu Çocuklarımızı hayata kazandırmak, geleceğe umutla bakmalarını sağlamak, insan olarak hepimizin görevi. Bu konuda okullarımıza ve öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Çocuklarımızın toplumlarına faydalı birer birey olacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Ortaokul ziyaretinin ardından Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi yiyecek ve içecek hizmetlerini ziyaret eden Hülya Çiçek “ Turizm kenti olan Muğla’mızda bu sektörde ilimize faydalı gençlerin yetişmesi ilimize katkı sağlaması açısından önemli” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin yaşlılara destek projesi kapsamının ilk yardım eli olan 80 yaşındaki Güllü Şimşek’i evinde ziyaret etti. Maddi ve manevi ihtiyaçlarını dinleyerek taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Geçen yıl eşini kalp krizi geçirerek kaybeden 30 yaşında 4 çocuklu Fatma Ertuğrulu’nun İlçe ve Sosyal Yardımlaşma tarafından yapılan yeni evini ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.

Ortaca ilçesi ziyareti akabinde Köyceğiz ilçesi Çandır Mahallesindeki yaşlıları evlerinde tek tek ziyaret eden Hülya Çiçek toplumun, hayat tecrübesi olan yaşlılara her zaman saygı göstermesi ve ilgiyi eksik etmemesi gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.