Hülya Çiçek, ziyaretleriyle sevindiriyor

Her hafta sonu yoğun mesai yapan Muğla Valisi Amir Çiçek bu hafta sonu Köyceğiz ve Marmaris ilçelerindeki programlara katılırken, eşi Hülya Çiçek de Fethiye ve Marmaris ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Muğla Valisi...

Hülya Çiçek, ziyaretleriyle sevindiriyor

Her hafta sonu yoğun mesai yapan Muğla Valisi Amir Çiçek bu hafta sonu Köyceğiz ve Marmaris ilçelerindeki programlara katılırken, eşi Hülya Çiçek de Fethiye ve Marmaris ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek, Fethiye ilçesinde Fethiye Şükrü Bircan Kürek Çocuk Destek Merkezi’ni, Kadın Konukevini, Sevgi Evini, Fethiye Huzurevi ve Fethiye Yaşlı Yaşam Evi’ni ziyaret etti.

Programına ilk olarak Fethiye Şükrü Bircan Kürek Çocuk Destek Merkezinde başlayan Hülya Çiçek, Çocuk Destek Merkezinde kalan kız öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sonrasında kızların yoğun ilgi gösterdiği el sanatları atölyesinde incelemelerde bulundu.

Çocuk Destek Merkezi ziyaretinin ardından Fethiye Huzurevinde yaşlılarla bir araya gelen Hülya Çiçek, “Gönül Elçileri Projesi” ile toplumda dezavantajlı durumdaki bireylere devlet tarafından sahip çıkıldığını belirterek; “Dinimize göre yaşlı ve yardıma muhtaç insanlara gereken ilgi ve önemini göstermek temel ahlaki prensiplerdendir. Bu aynı zamanda gelişmiş ve medeni toplum olmanın da en önemli şartıdır. Yaşlı insanlar özellikle gençlerden ilgi, sevgi ve şefkat beklerler. Yaşılar ziyaret edildiklerinde toplum içerisinde yalnız olmadıklarını fark ederek geleceğe ümitle bakarlar” dedi.

Muğlalıların yaşlı ve dezavantajlı bireyleri ziyaret alışkanlığı olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu söyleyen Hülya Çiçek, sürekli hale getirilen ziyaretlerin bir bölümünü vatandaşa örnek olmak ve yaşlıları ziyaret etmenin önemini anımsatmak için bu şekilde yaptığını söyledi.

Kadın Konukevinde kalan kadınlarla ve sevgi evinde kalan çocuklarla da bir araya gelen Hülya Çiçek; “Kadın konukevinde kalan kadınlarımızla, Çocuk Destek Merkezinde ve Sevgi Evinde kalan çocuklarımızla huzurevinde ve yaşlı yaşam evinde kalan yaşlılarımızla yaptığım görüşmelerde hepsinin devletimizin hizmetlerinden memnun olduklarını söylemesi beni çok sevindirdi. Bu memnuniyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hülya Çiçek, Fethiye programının ardından Marmaris’te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi evlerinde kalmakta olan çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Kırçiçeği Restoranda düzenlenen etkinliğe Vali Amir Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek Milletvekili Nihat Öztürk’ün eşi Mübeccel Öztürk, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın eşi Aysun Çetinkaya, Muğla Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan’ın eşi Dilek Özfidan, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve eşi Hülya Yüksel, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Muğla Aile ve Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve eşi Zeliha Akkuzu ile Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Hülya Çiçek , buluşmaların devam edeceğini belirterek; “Toplumumuzda dezavantajlı durumdaki tüm bireyler ile buluşuyoruz hallerini hatırlarını soruyoruz varsa sıkıntılarını gideriyoruz. Bugün de Sevgi Evlerimizde kalan pırıl pırıl çocuklarımızla buluştuk. Onlar birbirleriyle kaynaştılar. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Önümüzdeki Nisan ayında burada bu kez engelli çocuklarımızla bir araya geleceğiz diğer yandan ziyaretlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 330 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.