Hülya Çiçek, annelerin arasındaydı

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek ‘Sevgi Evleri’nde görev yapan annelere yönelik verilen eğitim seminerine katıldı.İl Müftülüğünde görev yapan vaiz Gülsüm Toraman tarafından verilen eğitime Hülya Çiçek’in...

Hülya Çiçek, annelerin arasındaydı

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek ‘Sevgi Evleri’nde görev yapan annelere yönelik verilen eğitim seminerine katıldı.

İl Müftülüğünde görev yapan vaiz Gülsüm Toraman tarafından verilen eğitime Hülya Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve ‘Sevgi Evleri’nde görevli anneler katıldı.

Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Mübarek Gün ve Gecelerin Çocuklara Anlatılması” eğitiminde konuşan Hülya Çiçek: “Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımız için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Hepimiz bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Toplum olarak bu çocukların eğitimlerinden ve en iyi şekilde yetişmelerinden sorumluyuz. Bu bizim sosyal sorumluluğumuz ve toplumsal duyarlılığımızın gereğidir. Verilen hizmet içi eğitimlerle eksikliklerimizi gidermeliyiz.” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.