Hükümlüler fidan dikti

Fethiye ve Dalaman’da hapiste yatma yerine fidan dikme, bakımını yapma cezasına çaptırılan hükümlüler topluca fidan dikerek, bu cezalarını doğaya hizmet vererek çekiyor.Fethiye’de mahkemelerin fidan dikme ve bakımını yapma...

Hükümlüler fidan dikti

Fethiye ve Dalaman’da hapiste yatma yerine fidan dikme, bakımını yapma cezasına çaptırılan hükümlüler topluca fidan dikerek, bu cezalarını doğaya hizmet vererek çekiyor.

Fethiye’de mahkemelerin fidan dikme ve bakımını yapma cezasına çaptırdığı 37 hükümlü topluca fidan diktiler.

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile bu cezaya çaptırılan 37 hükümlü Göcek Tüneli çıkışındaki ormanlık araziye 20 adetten 100 adete kadar fidan dikerek, bakımına da başladılar. Denetimli Serbestlik ve Orman İşletme Müdürlüğü gözetiminde yapılan “fidan dikme” cezası işlemi sırasında hükümlülere verilen ceza kadar fidan dağıtıldı.

Hükümlüler bu fidanları dikerek, 3 ay ile 6 ay arasında bakımlarını gerçekleştirecekler. Hapiste yatma yerine fidan dilme ve bakımını yapma cezası verilen hükümlüler, “Cezamızı çevre etkinliği yaparak çekmekten mutluyuz. Fidanlarımızı diktik. Şimdi bakımını yapacağız” diye konuştular.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.