Hükümet Kadın tekrar aday

Marmaris Siteler Mahallesi’nin mevcut muhtarı olan ve halk arasında “Hükümet Kadın” olarak tanınan Gülizar Pekpak tekrar aday olduğunu açıkladı.Marmaris’te 2009 yerel seçimlerinde Siteler mahallesi muhtarlığına seçilen...

Hükümet Kadın tekrar aday

Marmaris Siteler Mahallesi’nin mevcut muhtarı olan ve halk arasında “Hükümet Kadın” olarak tanınan Gülizar Pekpak tekrar aday olduğunu açıkladı.

Marmaris’te 2009 yerel seçimlerinde Siteler mahallesi muhtarlığına seçilen Gülizar Pekpak, 30 Mart yerel seçimlerinde de tekrar adaylığını açıkladı. Turizm beldesi Marmaris’in başı kapalı tek kadın muhtarı Pekpak’ı vatandaşlar ‘Hükümet kadın’ olarak tanıyor.

Siteler mahalle muhtarlığı görevini bir dönemdir yürüten 46 yaşındaki Gülizar Pekpak, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanırken, Muhtarlık binasını çiçek bahçesine çevirdi. On parmağında on marifet olan kadın muhtar ve önümüzdeki dönem muhtar adayı Pekpak, yerel seçimlerde erkek rakiplerine karşı kıyasıya mücadele edecek. Muhtarlık yaptığı mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm arayan Gülizar Pekpak, başında eşarbıyla teknolojiyi de yakından takip ediyor. Tekrar siteler mahalle muhtarlığına aday olacağını söyleyen Gülizar Pekpak tekrar seçilmesi halinde hamasi nutuklar ve vaatler yerine muhtarlık yaptığı süre içerisindeki icraatlarını referans gösteriyor.

Gülizar Pekpak’a girişkenliği ve başarılı çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri muhtarlarına Marmaris’in Hükümet kadını adını takarken, Atatürk hayranı olduğunu söyleyen Pekpak, “Bir dönemdir Siteler mahallesinde muhtarlık yapıyorum. İkinci dönem için tekrar aday oldum. Erkek rakiplerime göre avantajım yaptıklarım ve hizmetlerim olacak” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.