HSYK Üyesi Serter Ege turunda

İzmir’de gerçekleştirilen Hukuki Müzakereler Toplantısı’na katılan Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi Hüseyin Serter, Milas Adliyesi’ni ziyaret etti.Serter, toplantı sonrası Ege illeri adalet saraylarını ziyaret...

HSYK Üyesi Serter Ege turunda

İzmir’de gerçekleştirilen Hukuki Müzakereler Toplantısı’na katılan Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi Hüseyin Serter, Milas Adliyesi’ni ziyaret etti.

Serter, toplantı sonrası Ege illeri adalet saraylarını ziyaret turuna çıktı. Kendisi de Denizlili olan Serter Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ile birlikte sabah saatlerinde ilk olarak Bodrum Adalet Sarayını oradan da Milas Adalet Sarayını ziyaret ederek Başsavcı Özgür Bozkurt ve Milas’ta görev yapan tüm hâkim ve savcılar ile sorunlarını görüşüp değerlendirdi.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan HSYK Üyesi Serter, “Hafta sonunda hukuki müzakereler için kurul olarak İzmir'de toplantılar düzenledik. Ben o toplantılara kurul adına iştirak ettim. Sonrasında da kendim Egeli olduğum için Denizli, Aydın, Nazilli, Milas ve bundan sonra da Muğla'ya gideceğim. Arkadaşlarımızın motivasyonunu artırmak ve varsa sorunlarını yerinde dinlemek amaçlı ziyaretler gerçekleştiriyorum. Bu günde Milas'a bu amaçla geldim” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.