Hotiç Muğlalıları bekliyor

Ünlü Ayakkabı, çanta ve kemer markası HOTİÇ, Hale Kurd Ekmekçi işletmeciliğinde Muğla’da açıldı.Ünlü Ayakkabı, çanta ve kemer markası Hotiç’in Muğla Mağazası Hale Kurd Ekmekçi’nin işletmeciliğinde Muğla’da...

Hotiç Muğlalıları bekliyor

Ünlü Ayakkabı, çanta ve kemer markası HOTİÇ, Hale Kurd Ekmekçi işletmeciliğinde Muğla’da açıldı.

Ünlü Ayakkabı, çanta ve kemer markası Hotiç’in Muğla Mağazası Hale Kurd Ekmekçi’nin işletmeciliğinde Muğla’da hizmete girdi.

Açılış törenine Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Kayacık ve davetliler katıldı.

Hotiç markasını Muğla’ya kazandıran Mehmet Fikret Ekmekçi ve eşi Hale Kurd Ekmekçi; “Muğla’ya bu tarz kurumsal markaların gelmesine öncülük etmek istedik. Muğlalılar olarak artık Aydın’a İzmir’e ve İstanbul’a alışverişe gitmeyelim istiyoruz. Bu yüzden bu işe öncü olduk. Hotiç gibi Türkiye’nin lider markalarından birini Muğla’ya getirdik. Açılalı 4 ay olmasına rağmen resmi açılışı bugün bir kokteyl ile yapıyoruz. Alışveriş yapsın yapmasın vatandaşşlarımızdan çok iyi tepkiler alıyoruz. Muğlalılara teşekkür ediyoruz bizi mahçup etmediler umarım devamı gelir. Muğla’da bu tarz markaların işletmeciliğinin çoğalmasını bekliyoruz” diye konuştular.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yaptığı konuşmasında Hotiç markasının çok büyük bir zincirin parçası olduğuna dikkati çekerek, “Bir markayı Muğla’ya taşımış oluyorsunuz. En iy şekilde hizmet vereceğinizden şüphemiz yok” dedi.

Konuşmaların ardından Hotiç Muğla mağazası Vali Yardımcısı Kamil Köten ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından açıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.