Hortumlar karışınca ev kurtarılamadı

Menteşe ilçesi Ortaköy-Yaraş mevkiinde bir evde çıkan yangında, itfaiyenin hortumları karışınca ev kurtarılamadı ve tamamen yandı.Muğla Denizli karayolu üzerindeki Yaraş mevkisinde bir evde çıkan yangında, ahır olarak kullanılan...

Hortumlar karışınca ev kurtarılamadı

Menteşe ilçesi Ortaköy-Yaraş mevkiinde bir evde çıkan yangında, itfaiyenin hortumları karışınca ev kurtarılamadı ve tamamen yandı.

Muğla Denizli karayolu üzerindeki Yaraş mevkisinde bir evde çıkan yangında, ahır olarak kullanılan bölüm yandı. Gece saat 23.00 sıralarında ahşap bir evde yangın çıktı. Çıkan yangına ilk müdahaleyi Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazöz müdahale etti. Vatandaşların Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bilgi vermesi sonrası olay yerine gelen 3 itfaiye ile yangına müdahale edildi. Orman Bölge Müdürlüğü’nden iki arazöz ve bir acil müdahale aracı daha gelerek iki saatlik bir müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

İtfaiyelerin olay yerinde hortumlarının karışması üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte gecikince vatandaşların tepkisi geldi. Vatandaşlar, önce itfaiyeyi aradıklarını belirterek "Fakat, ormana ait arazözler olay yerine daha önce geldi. Eğer arazöz olmasaydı, ahır olarak kullanılan binanın bitişiğinde bulunan ve içinde insanların oturduğu ev yanacaktı” dediler.

Olay yerine gelen jandarma yangının çıkış nedenini araştırırken, ahşap ev tamamen yandı. Kullanılan evde kalan vatandaşların yangın sonrası evden tahliye edildikleri öğrenildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.