Horozlar başına bela oldu

Marmaris’te, Hisarönü Kanatlı Hayvanları Yetiştirme Koruma ve Tanıtma Derneği Başkanı olan Cemal Öz , yediemin olarak teslim edilen 40 Hint horozundan 9’unun kümesten çalınması üzerine mahkemelik oldu.Marmaris İlçe Jandarma...

Horozlar başına bela oldu

Marmaris’te, Hisarönü Kanatlı Hayvanları Yetiştirme Koruma ve Tanıtma Derneği Başkanı olan Cemal Öz , yediemin olarak teslim edilen 40 Hint horozundan 9’unun kümesten çalınması üzerine mahkemelik oldu.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı, Değirmenyanı Köyü’nde Hisarönü Kanatlı Hayvanları Yetiştirme Koruma ve Tanıtma Derneği Başkanı olan Cemal Öz’ün(59) horoz dövüşü yaptırdığı ihbarı üzerine geçtiğimiz aylarda operasyona yaptı. Yapılan operasyonlarda 40 adet Hint horozuna el konularak Cemal Öz’e hayvanlara kötü muamele yaptığı gerekçesiyle ilgili yasadan 14 bin lira para cezası kesti. Jandarma savcı talimatıyla Horozları, yediemin olarak Cemal Öz’e teslim etti. Ancak horozlardan 9 ‘u kümesten çalındı. Dernek Başkanı Cemal Öz, jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Jandarma Öz’ün ifadesini aldıktan sonra durumu savcılığa bildirdi. Savcılık , Cemal Öz’e muhafaza görevini yerine getirmediği gerekçesiyle soruşturma açtı. Çalınan horozların 3 bin lira değerinde olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.