Hollandalılardan Kavaklıdere’ye ziyaret

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme” programları Comeneus Bölgesel Ortaklık Projesi kapsamında 45 bin Euro hibe destek alınan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim...

Hollandalılardan Kavaklıdere’ye ziyaret

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme” programları Comeneus Bölgesel Ortaklık Projesi kapsamında 45 bin Euro hibe destek alınan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kavaklıdere Belediyesinin ortak olduğu “Çevre Eğitimi-Sağlıklı Yaşam Yolu” projesindeki Avrupalı ortaklarından Polonyalı eğitimcilerden oluşan ilk grup Muğla’da Kavaklıdere ilçesini ziyaret etti.

Proje ortağı Polanya’dan gelen heyet, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’i makamında ziyaret ederken, ülkelerinden getirdikleri tanıtıcı broşür, flama ve Polonya bayrağı hediye ettiler. Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer de Kavaklıdere’yi tanıtıcı hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Bozyer, gelen heyeti Clup Adas’ta yemek verdi. Yemekten sonra yaylalar, hastane, okullar ve mermer fabrikaların yanı sıra, pazar, bakırcılar, konaklar, cami ve park gezileri yapıldı. Önümüzdeki günlerde ise Muğla heyeti Polonya’yı ziyaret ederek incelemelerde bulunacak.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.