Hollandalılar Türk Gecesinde buluştu

Hollandalı bir tur operatörünün 25. yıl dönümü kutlaması Marmaris'te gerçekleştirildi. Yapılan kutlamalarda Hollanda’dan gelen misafirlere gece boyunca Mehteran gösterisi ve Türk müzikleri sergilendi.Marmaris Belediyesinin katkılarıyla...

Hollandalılar Türk Gecesinde buluştu

Hollandalı bir tur operatörünün 25. yıl dönümü kutlaması Marmaris'te gerçekleştirildi. Yapılan kutlamalarda Hollanda’dan gelen misafirlere gece boyunca Mehteran gösterisi ve Türk müzikleri sergilendi.

Marmaris Belediyesinin katkılarıyla bir otelde hazırlanan organizasyonda 1 hafta boyunca ilçe de konaklayacak olan üst düzey yöneticiler ve en eski müşteriler için yapılan gala gecesinde mehteran gösterisi sergilendi. Hollandalılar mehteran takımını büyük bir keyif ve heyecan içerisinde izledi. Gecede ayrıca Hollandalı misafirler için Türk Sanat Müziği konseri de verildi. Hollanda’dan gelen misafirler gece boyunca eğlencelerine devam etti.Geceye Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’da katıldı ve bir konuşma yaparak Marmaris’in turizm anlamında Hollandalı vatandaşlara çok şeyler borçlu olduğunu söyledi. Başkan Acar Hollanda destinasyonunun Marmaris turizmi için önemine dikkat çekerek, önümüzdeki yıllarda daha çok Hollandalı turisti Marmaris’te ağırlamaktan dolayı mutlu olacaklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.