Hokey’de Muğla’nın milli gururları

Muğlalı Hokeyciler başarıdan başarıya koştururken Milli Takımlara da 3 oyuncu verdiler. 9-19 Haziran 2013 tarihleri arasında Gaziantep ve Bolu ilindeki milli takım kampındaki milli takım seçmelerinden başarı ile geçen antrenörlüğünü...

Hokey’de Muğla’nın milli gururları

Muğlalı Hokeyciler başarıdan başarıya koştururken Milli Takımlara da 3 oyuncu verdiler. 9-19 Haziran 2013 tarihleri arasında Gaziantep ve Bolu ilindeki milli takım kampındaki milli takım seçmelerinden başarı ile geçen antrenörlüğünü  Serkan Şen'in yaptığı Muğlalı Hokeyciler Ömer Anıl Karakuş, Meltem Çelik ve Serap Şahin 8-14 temmuz 2013 tarihleri arasındaki Hırvatistan’ın Zagrep ve Çek Cumhuriyet’nini Prag kentlerinde yapılacak olan 18 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası Milli Takım kadrolarına seçildiler.

Gece gündüz antrenman yapıp bu çalışmalarının karşılığını milli takımlara girerek alan sporcular ilerleyen yıllarda da Muğla iline daha çok başarılar getireceklerinin sinyalini verdiler. Peş peşe sağladıkları başarılı sonuçlar ve milli oyuncu olmaları sonucu Muğlalı Hokeycilere  üniversitelerin beden eğitimi bölümlerine millilik kontenjanından girme hakkı da kazandılar. Muğla’nın milli hokeycileri üniversite öğrenimleri boyunca 4 yıl yaklaşık bin TL kredi yurtlar kurumundan karşılıksız burs alacaklar. Kendilerine destek veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e teşekkür eden sporcular daha çok destek verilmesi halinde Muğla iline Türkiye Hokey Süper Ligi şampiyonluğunu getirebileceklerini söylediler.

HABER:   Türker Çermik

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.