Hokey’de İl Birincileri belli oldu

Son yıllarda Muğla İl Özel İdare ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün hokey takımlarının başarılarının da etkisi ile dikkat çeken Hokey’de Muğla Okullararası İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.Okullar...

Hokey’de İl Birincileri belli oldu

Son yıllarda Muğla İl Özel İdare ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün hokey takımlarının başarılarının da etkisi ile dikkat çeken Hokey’de Muğla Okullararası İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Okullar arası Hokey İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Yapılan maçlar sonucundu Genç Kızlarda Muğla Ticaret Meslek Lisesi, Genç Erkeklerde Ortaca Ahmet Ateş Lisesi, Yıldız Erkeklerde Piri Reis Koleji, Yıldız Kızlarda da Yatağan Bozüyük Ortaokulu birinci oldular.

Hokey branşının Okul Sporlarına alınmasıyla Muğla ilinde yapılan yetenek taraması ve tanıtım çalışmalarıyla Muğla’daki okulların ilgisini çekmeye başladı.  Hokey branşının 2013-2014 Muğla Okul Sporları  İl Birinciliği müsabakaları  Kavaklıdere, Yatağan, Ortaca ve Muğla Menteşe Merkez ilçe ile beraber 4 ilçeden Genç Kızlarda 4 Yıldız Erkeklerde 4 Yıldız Kızlarda 3 Genç Erkeklerde 1 olmak üzere toplam 12 takım 150 sporcunun katılımı ile 3-4 Nisan 2014 tarihleri arasında Muğla Yerkesik Beldesi Spor Sahasında yapıldı. Tek Devreli Lig Usulü olarak yapılan müsabakalarda 15 maç oynanırken  Dereceye giren Takımlar ise şöyle oluştu :

Genç Kızlarda

1. Muğla Ticaret Meslek Lisesi

2. Muğla Kız Meslek Lisesi

3.Yerkesik İMBK Çok programlı lisesi

4. Ortaca Ahmet Ateş Metem

Genç Erkeklerde

1.Ortaca Ahmet Ateş Metem

Yıldız Erkeklerde

1.Piri Reis Koleji 2. Yatağan Bozüyük Ortaokulu 3. Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu 4. Menteşe Ortaokulu

Yıldız Kızlarda

1. Yatağan Bozüyük Ortaokulu 2. Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu 3. Menteşe Ortaokulu

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları müsabaka sonunda verilirken geniş katılımlı bu turnuvanın  Muğla’daki hokeyin geleceği açısından umut verici olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.