Hokeyciler  Namağlup Türkiye Şampiyonu

Deplasmanda oynadıkları 9 maçın yanında 1. Ligde yapmış oldukları bütün müsabakaların tamamını kazanan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Hokey Takımı  Türkiye Hokey 1. Ligini Şampiyon olarak tamamladı.Takım...

Hokeyciler  Namağlup Türkiye Şampiyonu

Deplasmanda oynadıkları 9 maçın yanında 1. Ligde yapmış oldukları bütün müsabakaların tamamını kazanan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Hokey Takımı  Türkiye Hokey 1. Ligini Şampiyon olarak tamamladı.

Takım kadrosu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde okuyan Muhlis Demirel dışındaki bütün sporcular Muğla’daki altyapılardan yetişen sporculardan oluşuyor. Transfer bütçesi olmayan sadece Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteklediği  takım, 10 binlerce liralık transfer bütçesinin olduğu takımlara karşı büyük ve başarılı bir mücadele örneği ortaya koyarak Türkiye Şampiyonu oldu. Muğla’nın da tanıtımını yapan takımın maçları ASpordan Canlı Yayınlanacak.

Takımdaki sporcuların tamamı lise,üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşurken, A Milli Takımı 3, Genç Milli Takıma da 2 sporcu verdi. Takımın antrenörlüğünü ise 16 Yaş Altı Erkek Milli Takım Baş Antrenörü Serken Şen yapıyor.

Muğla GSK takımı maçlarını 40 metreye 20 metre saha ölçülerinde bir salonda oynarken takım antrenmanlarını 18 metreye 12 metre olan küçük bir salonda yapıyor. Takımın en büyük eksiği salon ve sponsor bu eksiklerinin giderilmesi durumunda çok daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Kulüp Başkanılığını Zülfikar Türedi, Baş Antrenör lüğünü Serkan Şen, Yardımcı Antrenör lüğünü Burak Duman’ın yürüttüğü takımın kadrosu şu sporculardan oluşuyor: Kalede Samet Alataş, Defans mevkiinde Cem Eldem, Muhlis Demirel, Batuhan Erol, Özgür Güçlü Orta Sahada Ömer Anıl Karakuş, Aykut KAYA Musa Özçelik Forvette Serkan Şen, Yunus Emre Arslan, Volkan Çınar.

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.