Hokeyciler namağlup Avrupa Şampiyonu

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Serken Şen tarafından çalıştırılan U21 Hokey Milli Takımı, Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda  namağlup Avrupa Şampiyonu oldu.Hokeyciler...

Hokeyciler namağlup Avrupa Şampiyonu

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Serken Şen tarafından çalıştırılan U21 Hokey Milli Takımı, Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda  namağlup Avrupa Şampiyonu oldu.

Hokeyciler bir büyük başarının daha altına imza attılar. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Serkan Şen tarafından çalıştırılan U21 Hokey Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu.

21-28 Temmuz  2014 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti Hradec Kralovede yapılan U21 Hokey Erkekler Avrupa Şampiyonasında,  U21 Erkek Milli Takımı oynadığı maçlarda 1 beraberlik ve 4 galibiyetle namağlup şampiyon oldu.

İlk maçında ,Gibraltar ile 2-2 berabere kalan Millilerimiz, daha sonra sırayla, Azerbaycan'ı 3-1, Slovakya'yı 2-1 ve grubun favorisi olarak gösterilen ev sahibi ülke Çek Cumhuriyeti'ni 4-0’lık net bir skorla yendikten sonra muhteşem bir oyunla Litvanya'yı da 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Avrupa'daki Hokey otoritelerinin büyük beğeni ve takdirlerini kazanan genç Millilerimizin Antrenörlerinden Serkan Şen “ Muğla İlinde başlatmış olduğumuz başarı ivmesini Çek Cumhuriyeti’nde de sürdürdük Avrupa Şampiyonu olduk. Bu başarı Türk Milletimze armağan olsun. İnşallah ülkemizde hokey sahaları oldukça bu büyük başarılar sürekli hale gelecektir. Muğla’daki hokeye büyük destek veren İl Müdürümüz Bekir Çeker ve Federasyon Başkanımız Sadık Karakan’a da teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.