Hokey Antrenmanı için Muğla’ya geldi

Hokey takımlarının yüz yüze antrenmana başlaması, ülke çapında da olumlu tepkiler aldı. Diğer illerde Hokey antrenmanları yapılamazken Muğla ilinde antrenmanların devam etmesi sonucundan İstanbul Esenyurt Spor Kulübünden Ali...

Hokey Antrenmanı için Muğla’ya geldi

Hokey takımlarının yüz yüze antrenmana başlaması, ülke çapında da olumlu tepkiler aldı. Diğer illerde Hokey antrenmanları yapılamazken Muğla ilinde antrenmanların devam etmesi sonucundan İstanbul Esenyurt Spor Kulübünden Ali Körne Muğla iline antrenman yapmaya geldi.

Sinem Karakaya

Muğla Hokey takımlarının birbiri ardına gelen başarıları ve pandemi döneminde 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Hokey takımlarının yüzyüze antrenmanlara başlaması, ülke çapında da olumlu tepkiler aldı.  Diğer illerde Hokey antrenmanları yapılamazken Muğla ilinde antrenmanların devam etmesi sonucundan İstanbul Esenyurt Spor Kulübünden Ali Körne Muğla iline antrenman yapmaya geldi.

İstanbulda pandemi dönemiyle birlikte antrenman yapmanın çok zorlaştığını söyleyen başarılı sporcu Ali Körne, “Muğla takımlarının antrenörü Serkan Şen hocayla iletişime geçtim o da bu isteğimi olumlu karşıladı. 2 haftadır Muğladayım. Bu 2. gelişim süreç uzarsa birçok kez antrenman yapmaya Muğla’ya gelmeyi düşünüyorum. Takımda birçok tecrübeli oyuncuyla ve tecrübeli bir antrenör olan Serkan Şen hocayla antrenman yapma fırsatı buluyorum. Muğla Hokey takımlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.