HMK kupayı Kocadon’a getirdi

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü üyeleri, Başkan Kocadon’la şampiyonluklarını paylaştı.Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü (HMK) tarafından Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle 24-25-26 Mart 2017 tarihlerinde bu...

HMK kupayı Kocadon’a getirdi

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü üyeleri, Başkan Kocadon’la şampiyonluklarını paylaştı.

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü (HMK) tarafından Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle 24-25-26 Mart 2017 tarihlerinde bu yıl ilk kez düzenlenen Tr-Extreme Bodrum Festivali sonrası kulüp üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyarette bulundu.

Ziyarete Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, Asbaşkan Ercan Esendemir, yönetim kurulu üyeleri Halil Kuş, Mustafa Ünlü, Yalçın Önerli, Ali Çırak, İrfan Bozkurt ile dereceye giren yarışçılar ve diğer motor sporları tutkunu HMK üyeleri katıldı.

Kupaları ve kaskları ile birlikte yaklaşık 25 kişilik bir grup olarak gelen kulüp üyeleri, Başkan Kocadon’a destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Üyeler, kulübün kuruluşundan bu yana Başkan Mehmet Kocadon’un destekleri sayesinde bu spor dalını Bodrum’da bu derece önemsenecek bir spor haline getirdiklerini ve bundan dolayı da minnet borçlu olduklarını da söyledi.

Bodrum’un ev sahipliğinde “Spor, turizmin geleceğidir; Bodrum turizmdir” sloganı ile hazırlanan Tr-Extreme Bodrum Festivali’nde kupa almaya hak kazanan sporcular ise Başkan Kocadon’a ödüllerini takdim etti.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, Başkan Kocadon’a teşekkür ederek, “Belediyenin bu organizasyonda olması ve destek vermesi bizi çok mutlu etti. Sizler sayesinde Bodrum’da ‘90’lı yıllardan beri önemsenen bu spor dalıyla adımızı duyuruyoruz. Birlikte daha güzel organizasyonlara imza atacağımıza eminiz.” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise sporun insan hayatında çok büyük önemi olduğuna vurgu yaparak, “Spor, insanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürebilmesi için olmazsa olmazdır. Bu sebeple de spor ile ilgili her etkinliğe ve organizasyona elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Bodrum turizminin gelişmesi için de bir alternatif oluşturan bu tür organizasyonlar, Bodrum’un gelişmesinde de önemli bir rol oynuyor. Biz de mümkün olan derecede desteklerimizi sürdürüyoruz. Türkiye’de spora en çok destek veren başkanlardan biriyim.” dedi.

Yarışmayı izlerken çok heyecanlandığını ifade eden Başkan Kocadon, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizleri parkurda izlerken çok heyecanlandım. Bu kadar heyecanlı bir yarış olacağını ben de tahmin etmemiştim. Çok güzeldi. Önümüzdeki yıl bu alanda daha büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapmalıyız.”

Başkan Mehmet Kocadon, 12 yaşındaki motor sevdalısı Kaya Köksal ile de sohbet ederek sporcuyu makam koltuğuna oturması için davet etti. Ayrıca başkan, HMK üyesi ve belediye çalışanı olan, Enduro yarışında birincilik elde eden Mert Kökçü’ye de başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.