''HİZMETTE HERKESİN YANINDAYIZ''

AK Parti İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla için hizmet verecek olan herkesin yanında olacaklarını söyledi.AK Parti Mayıs ayı İl Divan toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür...

''HİZMETTE HERKESİN YANINDAYIZ''

AK Parti İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla için hizmet verecek olan herkesin yanında olacaklarını söyledi.

AK Parti Mayıs ayı İl Divan toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B salonunda yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Nihat Öztürk, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk Ak Parti’nin yaptığı hizmetlerini her yerde anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Öztürk, “Ak Parti bir gönüllüler hareketiydi. Yaptığı hizmetleri ile gönülleri de keşfetmesi ile öne çıkan bir parti. Benim şahsi kanaatim, Muğla’da eksik yaptıklarımızdan birisi gönül kazanmak noktasında oldu. Gelecek, emin olun sizlerin beyinleri ve gönülleri sayesinde şekillenecek. Bizim Muğla’da daha çok yapacak işimiz var. Ben 30 Mart akşamı Belediye başkanı olmuş, belediye meclis üyesi olmuş arkadaşlarımızı kutluyorum. Ak Parti, MHP, DP, CHP’li olması fark etmez, Muğla için hizmet edecek tüm arkadaşların hizmet noktasında yanında oluruz. Kesinlikle siyasi davranmayı düşünmüyoruz. Muğla için çakılacak her çivinin yanında oluruz” dedi.

İl Başkanı Öztürk, gelecek hakkında ümitsizliğe kapılınmaması gerektiğini belirterek, “Sizler bu salonu doldurdukça, bu davaya sahip çıktıkça Ak Parti davası emin olun Muğla’da gün gelecek iktidar olacak. Ben seçim sonuçları açıklanınca Muğlalıya kızmadım, kendi teşkilatıma ve kendime kızdım. Yapamadıklarımız var demek ki, Muğla’ ya kendimizi anlatamadık demek ki, millet CHP’ye yüzde 40 küsur oy verirken, bize yüzde 30’a yakın oy verdi. İnşallah hizmetin yanına gönül almayı da ekleyeceğiz” dedi.

Son olarak davalarında koltukların hiç bir değeri olmadığını belirten Öztürk, “Önemli olan bizlerin o koltuklara verdiklerimizdir. Ne ben, ne ilçe başkanlarımız, ne milletvekillerimiz çakılı değiliz. Gün gelecek bizler de teşkilat üyelerimiz gibi sade üyeler olarak bu millete hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Hizmet etmek için illa il başkanı ilçe başkanı olması gerekmiyor” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.