Hizmetliler kura ile belirlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Muğla’nın 6 ilçesindeki okullarda görevlendirilmek üzere 282 yardımcı hizmetli alımı...

Hizmetliler kura ile belirlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Muğla’nın 6 ilçesindeki okullarda görevlendirilmek üzere 282 yardımcı hizmetli alımı için kura çekimi yapıldı.

Muğla İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kura çekimi Eğitim araçları merkezi Müdürlüğünde yapıldı. İş-Kur Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli iki bakanlık arasında imzalanan protokol ile özellikle ev hanımlarına geçici de olsa iş imkânı sağlama açısından projenin önemli olduğunu açıkladı. Sarıyerli, “Okullarımızda yardımcı hizmetli alımı için yapılan kur’a çekimi Bodrum, Milas ve Muğla Merkezde eş zamanlı yapılıyor. İlk etapta Bodrum, Milas, Kavaklıdere, Yatağan, Ula ve Merkez ilçedeki okullarımızda görevlendirilecek yardımcı hizmetli için 282 kişi alınacak. Bu alımlar Bakanlığımızın bize ayırdığı 2012 yılının 2. dönem ödeneğinden karşılanacak. Muğla’ya ayrılan ödenek miktarı 1,1 milyon TL. 2013 yılı için tekrar ödenek ayrılacak. 2013 yılı ödeneği belirlendiği takdirde Haziran ayının sonuna kadar kur’a ile belirlenen yardımcı hizmetli personeli çalışmaya devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.