HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Marmaris’te düzenlediği bir basın toplantısı ile seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “ Seçim sonuçları ne olursa olsun biz iktidar olarak Muğla’ya hizmete devam edeceğiz.” Dedi.AK...

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Marmaris’te düzenlediği bir basın toplantısı ile seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “ Seçim sonuçları ne olursa olsun biz iktidar olarak Muğla’ya hizmete devam edeceğiz.” Dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “Seçim sonuçları ne olursa olsun iktidar partisi olarak Muğla’ya hizmete devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, Marmaris ilçe binasında düzenlenen toplantıda 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Toplantıya, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti'den belediye başkan adayı olan İngiltere'nin Marmaris Fahri Konsolosu Doğan Tugay ve partililer katıldı.

İl Başkanı Nihat Öztürk, Köyceğiz ve Dalaman’da seçim sonuçlarına yapılan itirazla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk, ”Bilindiği üzere Muğla’da henüz seçimler sonuçlanmadı. Köyceğiz,Dalaman ve Yatağan’daki seçim sonuçlarına itirazımız oldu . 30 Mart gecesi sandık sayımlarında ,Köyceğiz’de 4 oy Dalaman’da da 1 oy gerideydik. Yatağan İlçemizde ise başka bir durum söz konusuydu. Kamuoyu Yalova ve Ankara’daki seçim sonuçlarına odaklanmışken biz Yatağan’da tam bir meydan savaşına maruz kaldık. 1200 kişi ilçe seçim kuruluna resmen tacizde bulundu.Arkadaşlarımızın can güvenliği tehlikeye düştü. Köyceğiz’de 19 Dalaman’da ise 10 sandığa itiraz ederek geçersiz oyların sayılmasını istedik. Çünkü bizim müşahitlerimiz, AK Parti amblemine basılmak üzere, AK Partiye verilen oyların geçersiz olduğunu söylediler. Ertesi günü Köyceğiz’de yapılan sayımda 17 oyla öne geçtik. Dalaman’daki itirazımız ise kısmen kabul gördü.4 sandık açıldı ve 4 sandıkta 12 oy farkı 2’ye kadar düştü. Bu yüzden bu ilçemizde sandıkların açıldığı zaman Dalaman’ın kazanacağına adım gibi eminim" dedi.

"Marmaris’te AK Parti yükselişte"

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, 30 Mart yerel seçim değerlendirmesinde Marmaris’te AK Parti’nin 2002 yılından bu yana yükselişte olduğunu savundu. Öztürk, “Seçimlerde Marmaris Belediye Başkanı seçilen arkadaşımıza başarılar diliyorum. Seçim bitmiştir, sonuç bellidir buna hiç bir itirazım yok. Partimiz bu zaman kadar sandıklara inanmış ve sözünü sandıkta söylemiştir. Bundan sonrada iktidar partisi olarak Muğla’ya hizmetin en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz ancak herkeste şunu bilsin, AK Partilinin hakkını da sonuna kadar savunacağız. Muğla’da Büyükşehir belediyesinin CHP’li olduğunu bize hatırlama gereği duyanlara da, AK Partinin bu ülkede iktidar partisi olduğunu bilmelerini istiyoruz. Muğla’da Ak partinin kazandığı ilçelere,büyükşehir belediyesi hizmet götürmezse biz gerekeni yaparak bu belediyelerimize hizmeti söke söke alırız. Biz bunu yaparken kavga etmeden demokratik bir çerçevede yapacağız. Marmaris’te oy rakamlarımıza bakacak olursak Marmaris kimsenin kalesi falan değil. Biz Marmaris’te başarılı olduğumuza inanıyoruz. Seçim akşamı CHP’li belediye başkanına yapılan saldırıyı da hoş karşılamıyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimi belirtmek istiyorum” dedi.

“Bazıları kavgadan besleniyor”

Doğan Tugay, basın mensuplarını darp ettirdiği iddialarına şöyle cevap verdi: "Marmaris'te bazıları kavgadan besleniyor. İzin vermediğimiz bir çekim yapıldı. Aksine arkadaşlarımız darp edildi., olay sansasyonel hale getirildi. Orada muhabbet ediliyordu, çay içiliyordu. İki arkadaşımız ayrıldılar orada televizyoncuları gördüler, bizden 30-35 metre ilerde ve onların önüne gittiler. Onların gelmek istediğini anladım ve masadakilere şunu söyledim; Toplantı var çekim izni verilsin mi? Şunu söyledik; bu özel bir toplantı, özel konuşma arkadaşlarla bir haber değeri yok bunun için çekim izni verilmesin ortak fikri orada oluştu. Bende 'evet buna gerek yoktur' dedim. Hatta ben 'engelleyin, bunlar şikayet ederse üç ay yatarsınız' gibi şeyler söyledim. Marmaris'te bazıları kavgadan besleniyorlar, bizim onlarla işimiz yok. Bu konuda bir şey demedim, söylemeye bile değer bulmadım”

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.