Hizmet Sektörü toplandı

Hizmet sektörü meslek komite toplantısını MUTSO’da gerçekleştirdi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde gerçekleştirilen Meslek Komite Toplantıları sürüyor. Dün gerçekleştirilen meslek komite toplantısında hizmet...

Hizmet Sektörü toplandı

Hizmet sektörü meslek komite toplantısını MUTSO’da gerçekleştirdi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde gerçekleştirilen Meslek Komite Toplantıları sürüyor. Dün gerçekleştirilen meslek komite toplantısında hizmet sektörü yöneticileri bir araya geldi.

MUTSO’nun 1’inci Meslek Komitesi olan Hizmet Sektörü grup toplantısı, MUTSO hizmet binasında yapıldı. İlker Baş’ın Komite Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan, Mehmet Dişcigil, Yönetim Kurulu üyesi Salih Atayolu ile komite üyeleri katılım gösterdi.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil’in Odanın hizmetlerini içeren sunumuyla başlayan toplantı, sektörün sıkıntılarının dile getirilmesi ve çözüm süreçleri hakkında gerçekleşen konuşmalarla sürdü.

Toplantıya konuk olarak katılan İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Selma Uysal ve Zafer Arı, İŞKUR kapsamında gerçekleştirilen İşbaşı Eğitim Programı (İEP) hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.