Hırsızlık zanlısı denetimde yakalandı

Milas’ta meydana gelen bazı hırsızlıklardan sorumlu olduğu iddia edilen M.T., polisin trafik denetimi sırasında kaçmak isterken yakayı ele verdi.Milas’ta bazı ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı iddia edilen ve bir...

Hırsızlık zanlısı denetimde yakalandı

Milas’ta meydana gelen bazı hırsızlıklardan sorumlu olduğu iddia edilen M.T., polisin trafik denetimi sırasında kaçmak isterken yakayı ele verdi.

Milas’ta bazı ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı iddia edilen ve bir süredir aranan M.T. polisin dikkati sayesinde yakalandı. Bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda bir otomobille seyir halindeyken Beçin beldesi yakınlarındaki trafik uygulamasına takılan şüpheli M.T., uygulama yapıldığını görünce kaçmaya çalıştı. Bu sırada otomobile dur ihtarında bulunan polis ekipleri, ihtara uymayan aracı takibe aldı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerinin kısa süreli takibinin ardından yakayı ele veren şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.