Hırsızlık nöbeti mizansen çıktı

Milas ilçesi Kemikler Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı mahalle giriş-çıkışında silahlı kimlik kontrolü yapılması mizansen çıktı. Tepki çeken eylemin ardından açıklamalarda bulunan Muhtar Kazım Bayındır,...

Hırsızlık nöbeti mizansen çıktı

Milas ilçesi Kemikler Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı mahalle giriş-çıkışında silahlı kimlik kontrolü yapılması mizansen çıktı. Tepki çeken eylemin ardından açıklamalarda bulunan Muhtar Kazım Bayındır, eylemin gerçeği yansıtmadığını, olayın tamamen mizansen olduğunu belirtti.

Milas’a bağlı Kemikler Mahallesi’nde yaşanan silahlı kimlik kontrolü eylemi ciddi tepkilere neden oldu. Eylemin ardından Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in ardından Kemikler Mahallesi Muhtarı Kazım Bayındır da eylemin gerçeği yansıtmadığına dair açıklamalarda bulundu. Mahallede şubat ayından bu yana 8-9 adet hırsızlık olayı yaşadıklarını, gereken güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu iddia eden Muhtar Bayındır, yetkililerin dikkatini çekmek için tamamen mizansen olan silahlı kimlik kontrolü eylemi yaptıklarını söyledi.

Av tüfeğiyle bir arabanın yanında gazetecilere poz veren mahallelinin sadece kurmaca bir sahne sergilediklerini belirten Bayındır, gerçekte kimseye kimlik kontrolü gibi bir uygulama gerçekleştirilmediğini söyledi. Bayındır, “Bizim amacımız sadece canımızı yakan, bizleri tedirgin eden hırsızlık olaylarına dikkat çekmekti. Bu nedenle bir eylem yapalım dedik. Eylemde kullanılan silah boş bir silah, ayrıca duran araçta bizim arkadaşımız” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.