Hırsızları vatandaşlar yakaladı

Fethiye’nin Çamköy beldesinde bir eve girip hırsızlık yapan kadınlar yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları parayı dereye attı. Belde sakinlerinin kovalamacası sonucu yakalanan üç kadın vatandaşlar tarafından yakalanıp...

Hırsızları vatandaşlar yakaladı

Fethiye’nin Çamköy beldesinde bir eve girip hırsızlık yapan kadınlar yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları parayı dereye attı. Belde sakinlerinin kovalamacası sonucu yakalanan üç kadın vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Fethiye’nin Çamköy beldesinde Muzaffer Akkoyun ve ailesi serada çalışırken üç kadın eve girerek 3 Bin TL para ile bazı değerli eşyaları çalıp çıktılar. Kadınlar evden çıkıp ayrılırken komşuları görüp ev sahibine haber verdi.

Hırsızlık yaptığı iddia edilen kadınların kaçtığını gören vatandaşlar ile ev sahibi Muzaffer Akkoyun eşi Cumaliye Akkoyun ile gelini Hülya Alagöz hırsızların peşine düştüler. Kovalamaca sırasında hırsız kadınları yakalamak isteyen Hülya Alagöz’ü dereye ittiler. Yakalanacağını anlayan kadınlardan birisi çaldıkları 3 Bin TL’yi dereye attılar. Kargaşa sırasında heyecanlanan ve parasının dereye atıldığını duyan Cumaliye Akkoyunu bir anda baygınlık geçirip yere düştü. Olay yerine 112 acil Ambulans ile polis çağrıldı. Cumaliye Akkoyun tedavi altına alındı. Vatandaşların adeta boğuşarak yakaladığı A.K (33), M.K (41), ve E.G (26) isimli kadınlar Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş bürosu ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Yakalanıp gözaltına alınan kadınlardan A.K’nin 36, M.K’nın 31 ve E.G’nin de 54 adet sabıkası bulunduğu öğrenildi. Olayı anlatan Muzaffer Akdoğan “serada çalışırken eve girip 3 Bin TL’mizi çalmışlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.