Hırsızları kameralar yakalattı

Milas’ta bilgisayar ve ev aletleri satan bir işyerine giren hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Kepenk ve kapıyı kırarak içeri giren şüphelilerin, değerli malzemeleri seçerek dükkandan ayrılması saniye saniye kaydedildi.Milas’ta...

Hırsızları kameralar yakalattı

Milas’ta bilgisayar ve ev aletleri satan bir işyerine giren hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Kepenk ve kapıyı kırarak içeri giren şüphelilerin, değerli malzemeleri seçerek dükkandan ayrılması saniye saniye kaydedildi.

Milas’ta bilgisayar ve çeşitli elektrikli ev aletleri satan Tevfik Canal’a ait iş yerine giren iki hırsız rafta bulunan dizüstü bilgisayarları toplayarak kayıplara karıştı. Soygun sırasında hırsızların dikkatini çeken güvenlik kameraları nedeni ile işyeri sahibinin ana bilgisayar kasasını da kamera görüntüleri için çalarak kaçan hırsızlar güvenlik kamerası görüntüleri başka bilgisayara aktarıldığı için kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri M.Ç (35) ve S.T (17) isimli şahıslara ve 48 KK 511 plakalı otomobille olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti.

Bir kıraathanede oyun oynarken yakalanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.