Hırsızlar Sağlık Merkezi’ni soydu

Milas ilçesine bağlı Beçin beldesinde hırsızların hedefi bu kez Aile Sağlık Merkezi oldu. 2 doktorun aile hekimi olarak görev aldığı sağlık merkezinde sistem olmayınca hem doktorlar hem de hastalar zorluklar yaşadı.Beçin Atatürk...

Hırsızlar Sağlık Merkezi’ni soydu

Milas ilçesine bağlı Beçin beldesinde hırsızların hedefi bu kez Aile Sağlık Merkezi oldu. 2 doktorun aile hekimi olarak görev aldığı sağlık merkezinde sistem olmayınca hem doktorlar hem de hastalar zorluklar yaşadı.

Beçin Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallelerine hizmet veren 3 Nolu Beçin Aile Sağlığı Merkezi dün gece hırsız ya da hırsızların hedefi oldu. Kilidi kırarak Aile Sağlık Merkezinde bulunan 3 dizüstü bilgisayarı ve hastaların bekleme salonunda 1 adet LCD televizyonunu alarak kayıplara karışan hırsızlar hastaları da doktorları da mağdur etti.

Sabah geldiklerinde kapıyı açık gören Aile Sağlığı Merkezi çalışanları durumu hemen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Yapılan ilk incelemede bilgisayarları odalarında bulunan dizüstü bilgisayar, bekleme salonunda bulunan ilk kayıt bilgi sistem bilgisayarı ve Ebe odasındaki bilgisayarın çalındığı bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yapılan incelemelerin ardından sağlık merkezi tek doktorla hizmet vermeye devam etti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.