Hırsızlar bu kez başaramadı

Datça’da son günlerde artan bakkal ve market soygunlarına bir yenisi eklendi. Bu defa bir markete girip içeriden yaklaşık 15 bin TL değerinde tekel malzemesi çalan hırsızlar, yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları malzemeleri...

Hırsızlar bu kez başaramadı

Datça’da son günlerde artan bakkal ve market soygunlarına bir yenisi eklendi. Bu defa bir markete girip içeriden yaklaşık 15 bin TL değerinde tekel malzemesi çalan hırsızlar, yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları malzemeleri yola döküp kaçtı. Ancak hırsızlar yakalanarak gözaltına alındı.

Sabaha karşı Datça Karaköy’de meydana gelen olayda 2 kişi oldukları tahmin edilen hırsızlar liman yolunda bulunan markete gelip marketi soyma planı yaptılar. Marketin arka penceresini demirle açtıktan sonra yaklaşık 15 bin liralık içki ve sigara çalıp kaçtı. Yan komşusunun olayı görüp market sahiplerine vermesi üzerine yakalanacaklarını anlayan hırsızlar kaçmaya başladı. Köylülerin de kovaladığı hırsızlardan biri yakalanarak jandarmaya teslim edilirken, diğer hırsızın arandığı bildirildi.

Önceki gün abaha karşı saat 04.30 sıralarında beyaz renkli 09 RM 558 plakalı araçla, Karaköy liman yolunda faaliyet gösteren Mehmet Özcan’a ait markete gelen (M.S) isimli soyguncu marketin arka penceresini kırarak içeriye girdi ve iki çuvala içki ve sigaraları doldurduktan sonra diğer kişiyi beklemeye başladı. Ancak marketteki gürültüleri duyan yan komşunun market sahiplerini uyandırmasıyla içki ve sigaraları çalan kişi köylüler tarafından yakalandı diğer kişi ise aracı Karaköy liman girişi üst yolunda terk ederek kaçmayı başardı. Yakalanan zanlı jandarmaya teslim edilirken, bölgede aynı yöntemle daha önce de gerçekleşen hırsızlık olaylarının araştırıldığı belirtildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.