Hilmicem yeni sezonda ekranlarda

Survivor birincisi Hilmi Cem İntepe katıldığı yarışma sonrasında halen adaptasyon süreci yaşadığını söyledi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde gösteri yapan Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Atalay Demirci’yi izlemeye...

Hilmicem yeni sezonda ekranlarda

Survivor birincisi Hilmi Cem İntepe katıldığı yarışma sonrasında halen adaptasyon süreci yaşadığını söyledi. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gösteri yapan Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Atalay Demirci’yi izlemeye gelen Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe gazetecilerin sorularını yanıtladı. İntepe yarışmadan sonra bir süre günlük yaşama ayak uyduramadığını belirterek, “Ada hayatından sonra gündelik hayata bir süre adapte olamadım. Mesela bir hafta cep telefonu kullanamadım. Ama şuan tamamen adaptasyon sürecini sağladım. Günlük hayata ayak uydurdum ama çok zor oldu. Şuanda dizi teklifleri geliyor hepsini değerlendirdim. Bir dizi ile anlaşma aşamasındayım sürpriz olsun, sürprizi kaçmasın. Ama inşallah yeni sezonda televizyonlarda olacağım”dedi.

Birinciler biraraya geldi

Hilmi Cem Atalay Demirci’yi gösteri öncesi kulisinde ziyaret etti. Alp Kırşan’ın da kulise gelmesiyle birlikte espriler ve kahkahalar havalarda uçuştu. Alp Kırşan, Acun Ilıcalı’nın kendisini gönderdiğini söyleyerek, “Acun abi de çok gelmek istedi ama işleri çok yoğun olduğu için gelemedi. Bana git bak bizim oğlan ne yapıyor dedi. Beraber gelecektik ben tek başıma gelmek zorunda kaldım. Şuan çok heyecanlıyım. Yeteneğin birincisi yanımda ve onu Bodrum’da ağırlıyoruz. Bu benim için gurur verici” dedi.

Atalay Demirci ise Hilmicem ve Alp Kırşan’ın yanında olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Alp Kırşan’ı aylar öncesinden davet etmiştim. Hilmi Cem’i ikna etmek biraz zor oldu. Arkadaş bu aralar biraz popüler. İkisi de Bodrum’da ev sahipliği yapıyor ama ev sahiplikleri tıraş biraz. Şaka bir tarafa ikisi de burada olduğu için çok mutluyum”diye konuştu.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.