Hilmi Giresun seçim çalışmalarını Bayır’da sürdürdü

CHP Menteşe Belediye Başkan aday adayı Hilmi Giresun ve kurmayları, seçim çalışmalarını Bayır beldesine yaptığı ziyaretle sürdürdü.Beldede kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Giresun, burada ilk olarak CHP Bayır...

Hilmi Giresun seçim çalışmalarını Bayır’da sürdürdü

CHP Menteşe Belediye Başkan aday adayı Hilmi Giresun ve kurmayları, seçim çalışmalarını Bayır beldesine yaptığı ziyaretle sürdürdü.

Beldede kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Giresun, burada ilk olarak CHP Bayır Belde Örgütünü ziyaret etti.

Giresun belde örgütü ziyaretinin ardından belde merkezindeki kahvehanede aday adaylık süreciyle ilgili olarak partililerine hitap etti. Giresun’un konuşması sırasında Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban da hazır bulundu.

Muğla’da 40 yıllık CHP iktidarının oylarını bir oy bile eksiltmeden daha da yukarılara taşımak için çalıştıklarını belirten Hilmi Giresun, belediye başkanı seçildikleri takdirde herkese eşit hizmet götürme mecburiyetinde olduklarını ifade etti.

Bugüne kadar tüm beldelerde hizmet veren belediye başkanlarına ve belde örgütlerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Giresun, “Biz partimize kafamızı uzattık ve ‘biz bu işi yaparız’ dedik ve aday adayı olduk. Şu anda Menteşe’ye benimle birlikte çok sayıda arkadaşımız aday adayı olarak öne çıkacak. Partimizin tüm adayları değerlidir. Hepsine başarılar diliyoruz. Biz bilgi ve birikimimizle bu işi daha iyi yapabiliriz diye düşündüğümüz için bu yola çıktık. Aday seçilemezsek, güzel kentimiz için planladığımız projelerimizi seçilen arkadaşımıza seve seve sunarız” dedi.

Halka belde belediyelerinin kapandığını hissettirmeyeceklerinin altını çizen Giresun, “Biz her beldemizin temsil edilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu yöndeki kararları ortaklaşa almak istiyoruz. Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Muhtarlarımız beldenin doğal belediye meclis üyesi olacak. Katılımcı, şeffaf, açık, hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Sorun yaratan değil, sorun çözen bir yönetim olacağız. Seçilirsek, parti rozetimizi çıkartıp, bize oy veren vermeyen herkese eşit hizmet vermek zorundayız” dedi.

Muğla’nın bütün belediye başkanlarının başarılı olduğunu savunan Menteşe Belediye Başkan aday adayı Hilmi Giresun, “Partimizin tüm adayları da saygın ve temiz adaylardır. Biz Demokrat Parti’nin MHP’nin ve AKP’nin de oylarına talibiz” dedi.

Bayır’dan Bozarmut’a kadar olan alanın ticari lojistik alan olarak planlanmasını istediklerini ifade eden Hilmi Giresun, “Önümüzdeki dönemde mahalle statüsüne kavuşacak olan Bayır, ticari sektör alanlarıyla çekim merkezi olmak zorunda. Bayır arkaya değil, öne çıkmalı. Biz, Bayır ve Yeşilyurt’un el ürünü ve değerlerini öne çıkarıp, bunların satılabileceği alanların oluşturulmasını planlıyoruz. Artık bizim için Emirbeyazıt Mahallesi neyse Bayır da o olacak” dedi.

Hizmet için CHP’den aday adayı olduğunu vurgulayan Hilmi Giresun, “CHP bir yaşam biçimidir. Bizden sonra gelecek olan kuşaklar için sorumluluk almak zorundayız. Sosyal demokrat düşünceyle herkese eşit, herkese hizmet veren, hakça yöneten ve bölüşen yönetimi ülkemize getirmek zorundayız. CHP bir yaşam biçimidir. CHP kendine demokrat değilse, başkasına demokrat değildir. Yönetimimiz Cumhuriyet, yönetim anlayışımız demokrasi” diye konuştu.

Hilmi Giresun, konuşmasının ardından bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı CHP Bayır Belde Örgütü Başkanı Şahin Ak’a plaket takdim etti.

Giresun daha sonra beldede bulunan diğer kahvelere de ziyarette bulunarak, vatandaşlarla sohbet ederken, partililerine de kendi elleriyle ayran ikramında da bulundu.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.