Hilmi Giresun Muğlaspor’u ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğlaspor Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Giresun, göreve gelmeleri halinde, gerek altyapının gelişmesi, gerekse tesisleşmenin sağlanması ve Muğlaspor Kulübü’nün hak ettiği...

Hilmi Giresun Muğlaspor’u ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğlaspor Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Giresun, göreve gelmeleri halinde, gerek altyapının gelişmesi, gerekse tesisleşmenin sağlanması ve Muğlaspor Kulübü’nün hak ettiği yerde olabilmesi için gereken desteğin fazlasıyla yerine getirileceğini söyledi.

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun ziyaretlerini sürdürüyor. Giresun ve çalışma arkadaşları Muğlaspor Yönetim Kurulu’nu kulüp binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, kendilerinin çocukluk dönemlerinde mahalle aralarında gazozuna maç yaptıklarını, bugün Muğlaspor’da adı unutulmazların arasında olan birçok futbolcunun da aynı kültürle yetiştiklerini belirterek, kaybolan mahalle dokusuyla birlikte bütün bu değerlerin kaybolduğuna işaret etti.

Çocukların günümüzde bilgisayar ekranlarına mahkum olduğuna işaret eden Giresun, “Bizlere görev verildiği takdirde mahalle mahalle geliştirdiğimiz projelerle çocuklarımızı yine sokağa çıkartacağız. Mahallelerimizde gençlik evleri inşa edeceğiz ve düzenlenecek olan etkinliklerle çocuklarımızı bilgisayar ortamından bir nebze de olsa uzaklaştırmaya çalışacağız”

Muğlaspor’un Muğla’nın en önemli dinamiklerinden birisi olduğunun altını çizen Hilmi Giresun, kentimizde en önemli sorunların başında tesisleşme geliyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için daha fazla spor yapmaları gerekiyor. Bunun için de tesisleşme önem arz ediyor. Çocuklarımızın enerjilerini harcayabileceği sportif tesislerin arttırılması birinci hedefimiz olacaktır” dedi.

Kulüplerin başarıya ulaşmasındaki en önemli etkenin altyapıdan geçtiğini de vurgulayan Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, “Altyapıya önem vermeyen kulüpler yok olmaya mahkum durumlara geliyor. Muğlaspor’un bir dönemler estirdiği o ruhu tekrar canlandırmanın yolu da altyapıdan yetişecek çocuklarımızın bu şanlı formayı giymeleri ve aşama kat ederek ülkenin önemli kulüplerinde kendini gösterip, göğsümüzü kabartmaları olacaktır. Biz gerek altyapının gelişmesi, gerekse tesisleşmenin sağlanması ve Muğlaspor Kulübü’nün hak ettiği yerde olabilmesi için yerel yönetim olarak üzerimize düşen desteği fazlasıyla yerine getireceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten de, kulüp bünyesinde çok yetenekli sporcuların bulunduğunu ve çeşitli branşlarda sürekli başarılara imza attıklarını belirterek, “Çocuklarımıza imkan verildiği takdirde başaramayacakları hiçbir şey yok. Bugün kulübümüz bünyesindeki çocuklarımız var olan branşlarda çok önemli başarılara imza atıp, Muğlasporumuzun adını başarıyla duyurmaktalar. Bu anlamda yerel yönetimlerin de desteği bizler için çok önemli. Bizleri ziyaret edip, çalışmalarımıza katkı koyduğunuz için teşekkür eder, yerel seçimlerde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.