“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz beraberinde İlçe Başkanı Osman Koç ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Çarşamba pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. “Yetti gari Toksöz, Yatağan’ı...

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz beraberinde İlçe Başkanı Osman Koç ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Çarşamba pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. “Yetti gari Toksöz, Yatağan’ı kurtar” diyerek kendisine seslenen vatandaşlara, “30 Mart’tan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yatağanımızı ve köylerimizi ayağa kaldıracağız, söz veriyoruz insanlarımızın beklentilerinin çok üstünde projelerle geliyoruz” dedi.

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını sürdüren Toksöz, dün Çarşamba pazarında ekibi ile birlikte halkın nabzını tuttu. Halktan gelen yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Toksöz, vatandaşların Yatağanda hiçbir hizmet göremediğini ve Yatağanı yönetenlerin ilçenin kalkınması için bu güne kadar hiçbir proje geliştirmediklerini belirterek, “biz Yatağanlıyız, yaparız. İlçemizin ve köylerimizin geleceğini kurtaracağız ve Yatağanı en az 3 Bin üniversite öğrencisinin kazandırıldığı, musluklarından güvenle su içilebildiği, yollarında yürünüp, yağmur yağdığında afet bölgesine dönen bir ilçe değil, modern ve yaşanabilir bir kent yapacağız. Köylerimizin tüm sorunları ortada, Yatağana 15 yıldır bir çivi bile çakmayan zihniyetin 39 köy ve 5 beldenin birleşmesiyle nüfusu 50 Bini bulan Yatağana hizmet etme şansları ve imkanları yoktur. Artık Yatağan kalkınacak, genelin gücünü, yerele, ilçemize ve köylerimize taşımaya kararlıyız. Görüyoruz ki halkımızda bu kararı çoktan vermiş, sözümüz söz, Yatağan köyleri ile birlikte bambaşka bir şehir olacak” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.