Herkes kitap okudu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Kütüphane Haftası kapsamında ‘Kitap Okuyoruz’ sloganıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi. Bodrum Mahfel Kafede düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri de kitap okudu.Kütüphane Haftası nedeniyle...

Herkes kitap okudu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Kütüphane Haftası kapsamında ‘Kitap Okuyoruz’ sloganıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi. Bodrum Mahfel Kafede düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri de kitap okudu.

Kütüphane Haftası nedeniyle Bodrum Cevat Şakir Halk Kütüphanesi’nin Mahfel Kafe’de düzenlediği ‘Kitap Okuyoruz’ etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere daire müdürleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Çocuk kitapları sergisinin de açıldığı etkinlikte konuşan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan kampanyanın kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla düzenlendiğini söyleyerek, “Bu etkinliğe katılıp halkımızın da dikkatini çekmeye çalıştık. Kitap okuma alışkanlığı çok önemli bu alışkanlığı önce çocuklarımıza kazandırmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardında Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Kocadon başta olmak üzere kafeteryada düzenlenen etkinliğe gelen herkes sessizce kitap okudu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.