Her torun başına bir daire!

Fethiye İlçesi’nde yaşayan işadamı ve AK Parti Kurucu ilçe Başkanı Salih Bülbül kendi düştüğü hataya çocuklarının düşmemesi için kamuoyuna ilginç bir taahhütte bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığı...

Her torun başına bir daire!

Fethiye İlçesi’nde yaşayan işadamı ve AK Parti Kurucu ilçe Başkanı Salih Bülbül kendi düştüğü hataya çocuklarının düşmemesi için kamuoyuna ilginç bir taahhütte bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığı ile de bilinen AK Partili işadamı Salih Bülbül, 3 ve üzeri çocuk yapan her çocuğuna torun başına birer daire vaadinde bulundu.

9 kardeş oluklarını ve o dönemin zor şartlarına rağmen hiçbir kardeşinin aç ve açıkta olmadığını belirten Salih Bülbül, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde ‘En az 3 çocuk’ tavsiyesinde bulunmuştu. Hem ailelerin, hem de ülkenin geleceği bakımından çok önemli bulduğum bu tavsiyeyi ben de kendi çocuklarıma yaptım. Biz 9 kardeşiz. O dönemin zor hayat şartları ve kıtlığa rağmen hepimiz büyüdük. Bugün Allah’a şükür kıtlık yok, ülkemiz daha iyi imkanlara sahip. Bizim iki kızımız bir oğlumuz olmak üzere 3 çocuğumuz var. Yaş geçince hata ettiğimizi anlayarak ‘En az 5-6 çocuğumuz olmalıymış’ dedik. Aynı sıkıntıyı kendi çocuklarım düşmemesi için onlara ‘çocuk yapın’ tavsiyesinde bulunduk” dedi.

Şu anda her çocuğundan 2’şer olmak üzere 6 torununun olduğunu belirten Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı işadamı Salih Bülbül, “Daha önce kendilerine söyledim. Şimdi de yazılı olarak taahhüt ediyorum. İki çocuktan sonra her çocuğa bir daire sözümü kamuoyu önünde de yineliyorum. Üçüncü çocuğa 1, dördüncü çocuğa 2, beşinci çocuğa 3 yani iki çocuktan sonra çocuğa birer daire vereceğim. Gençler belki bugün bunun sebebini anlayamayabilir ama benim yaşıma geldiklerinde daha iyi anlayacaklar. Benim 3 çocuğum var. Bugün az bulduğum için üzülüyorum” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.