Her şey gençlik için

Genç Gönüllüler Projesi Kapsamında düzenlenen Cankurtaran Eğitimi nedeni ile Marmaris'te bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Rahmi Aksoy ve Muğla Gençlik Hizmetleri...

Her şey gençlik için

Genç Gönüllüler Projesi Kapsamında düzenlenen Cankurtaran Eğitimi nedeni ile Marmaris'te bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Rahmi Aksoy ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Bakanlığın değişik proje ve etkinliklerinde kullanılacak alanlar ile ilgili incelemelerde bulundular.

Marmaris ve Datça'daki Milli Parklar ve Orman Bölge Müdürlüğü ile Belediyelerin uhdesinde bulunan alanlarda inceleme yapan heyet, özellikle doğa kampları ve çevre eğitimleri için önemli yerler keşfettiler.

Muğla'nın tarihi ve doğal dokusu ile her türlü etkinlik için ideal bir yer olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Aksoy; “ İl Müdürümüz sağolsun bu gün bizlere daha önce hiç görmediğimiz doğa harikası koyları, merkezleri gösterdi. Gezdiğimiz yerler gençlerimizin proje ve etkinlik yapması için mükemmel yerler. Biz gençlerimizin doğayla iç içe yaşamasını, doğada kendi kendilerine yetebilen bireyler olmasını istiyoruz. Bu nedenle geliştirdiğimiz önemli projeler var. Önümüzdeki dönemde Muğla'da önemli etkinliklere imza atacağız.” dedi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.