Her gün 1000 kişiye iftar

Yatağan İlçesinde Belediye tarafından kurulan iftar çadırında her gün  bin kişiye  iftar yemeği verilirken,  Belediye Başkanı Haşmet Başkan Işık yemekleri  kendi  elleriyle dağıtıyor.Bu yıl Ramazan’ın...

Her gün 1000 kişiye iftar

Yatağan İlçesinde Belediye tarafından kurulan iftar çadırında her gün  bin kişiye  iftar yemeği verilirken,  Belediye Başkanı Haşmet Başkan Işık yemekleri  kendi  elleriyle dağıtıyor.

Bu yıl Ramazan’ın 3. gününde açılan çadıra ilgi yine büyük oldu. Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın okuduğu dualarla yapılan açılışa,  Yatağan Kaymakamı  Veli Biçer, Garnizon Komutanı M. Kamil  Kıspet, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı H. Haşmet Işık yaptığı açıklamada; “Allah’ın izniyle 6 yıldır ilçemizde her Ramazan ayında iftar çadırı açıyoruz. Her gün yaklaşık bin kişi  iftarımızdan faydalanıyor. Şunu da belirteyim ki Bu iftar yemeklerini hayırsever iş adamı ve yine hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla veriyoruz. Hepsinden Allah Razı olsun. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden gelip iftarını açabilir ve ya kap getirerek evine yemek götürebilir” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.