Her çocuğun bir dikili ağacı olacak

Menteşe Belediyesi geleceğimiz olan çocuklarımıza genç yaşta doğa bilinci aşılamak ve onlara daha yeşil bir dünya bırakmak için ‘Geleceğe Hayat Ver Projesi’ni başlattı. Proje ile başvuru yapan her çocuğun ismini taşıyan...

Her çocuğun bir dikili ağacı olacak

Menteşe Belediyesi geleceğimiz olan çocuklarımıza genç yaşta doğa bilinci aşılamak ve onlara daha yeşil bir dünya bırakmak için ‘Geleceğe Hayat Ver Projesi’ni başlattı. Proje ile başvuru yapan her çocuğun ismini taşıyan bir ağaç, Menteşe ilçe merkezine dikilecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Geleceğe Hayat Ver Projesi’nin amacının; doğal güzelliklerin günden güne tahrip edildiği, küresel ısınmadan, iklim değişikliklerine kadar her türlü çevre sorununun çözümüne katkı sağlamak ve çocuklara daha yeşil bir çevre bırakmak olduğunu söyledi. Başkan Gümüş, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza temiz, yeşil bir çevre bırakmak ve doğa bilincini aşılamak başlıca görevimizdir.  Çocuklarımıza güzel ve daha sağlıklı yaşayacakları ortamları oluşturabilmek için vatandaşlarımızı proje kapsamında çocukları adına ağaç dikmeye çağırıyoruz. Çocukların ismini taşıyan ağaçlar, Menteşe ilçe merkezinde bulunan kaldırımlara yapılacak olan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dikilecek. Evlatlarımıza verdiğimiz değer ölçüsünde ağaçlarımızı da sevelim ve koruyalım. Böylece çocuğumuzla büyüyen, onun ismini taşıyan ve yıllarca onu temsil eden bir ağacı olsun” dedi.

“Geleceğe Hayat Ver” Projesine katılmak isteyenler, 14 Ekim 2016 Cuma Gününe kadar Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüklerine başvurabilecekler.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.