HEPSİNDEN BİRİNCİ ÇIKARIM

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ön seçim yapılması durumunda bütün sandıklardan birinci çıkacağını iddia ederek, “ Musa’nın asası partililerdir.” Dedi.CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı...

HEPSİNDEN BİRİNCİ ÇIKARIM

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ön seçim yapılması durumunda bütün sandıklardan birinci çıkacağını iddia ederek, “ Musa’nın asası partililerdir.” Dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Gökbel, Bodrum’da büyükşehir yasasıyla gelen yeni yönetim modeli hakkında görüşlerini paylaştı. Büyükşehir yasasının “Ödül mü, Ceza mı” olduğunu sorarak adaylık sürecini başlatan Musa Gökbel, yasanın taşıdığı riskleri, avantajları, yöntem ve uygulamaları masaya yatırdı. “Büyük Buluşma” adı altında Bodrum Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı da CHP’de 40 yıllık yürüyüşünün ve yerel seçim seçim sürecinin 14 aylık son ayağının Bodrum olduğunu ifade den Gökbel; “Muğla’nın bana ve sizlere olan güvenini ve selamını getirdim. Biliyorsunuz ben temmuz ayında aday oldum. Bu yasanın taşıdığı riskleri tam 14 aydır anlatıyorum. Yola örgüt iradesi ve ön seçim istekli yaktığımız Çoban Ateşi ile çıktım. Yörük neslinden gelen CHP’yi, kendi geleneğine, kendi kültürüne ve kodlarına oturtma çabası içindeyim. Şu ana kadar 30 bin kilometre yol kat ettim, 2 bin saat konuştum, bu süreçte 24 bin kayıtlı üyesi olan CHP’nin oylarını en az yüzde 10 arttırdım” dedi.

“Ekmeğimiz kavga edeceğiz”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı A.Adayı Musa Gökbel, 40 yıllık siyasi hayatında 26 seçim yaşadığını hiçbir zaman ne yön ne de parti değiştirdiğini ifade ederek, “Muğla’nın Fethiye’sinden, Datça’sına, Köyceğiz’den Yılanlı’nın dağ köylerinden hepinize selam getirdim. Musa Gökbel olarak 40 yıllık siyasi hayatımda 26 seçim geçirdim. Bu güne kadar ne yön değiştirdim. Ne de partimi değiştirdim. Atatürkçü’yüm, Ulusalcıyım, Laikim, Devrimciyim, ekmeğimiz için kavgacıyım. Geçmişte de, bugün de işçinin yanındayım. Muğla Büyükşehir değil Bütün şehir oldu. Bunun getirileri olduğu gibi götürüleri de var. Bu bir siyasi linçtir. 49 belde belediyesi kapandı. İl genel meçlisi kapanıyor. 396 köy muhtarı ortada kalmıştır. Bu siyasi bir katliam yasasıdır. Bu yasayla ilçe belediyelerinin hiçbir yetkisi kalmadı. Tüm yetki büyük şehrinde olacak. Bodrum Belediye Başkanı seçilecek olan arkadaşımızın hiçbir yetkisi ve etkisi olmayacak. Bu gün Bodrum’da Türkiye’nin en pahalı iç taşımasına sahipsiniz. En pahalı suyunu içiyorsunuz. Muğla’nın en zengin ile bu yasa ile fakirleşecek. Bodrum neredeyse İstanbul’un bir mahallesi durumuna geldi. İstanbul’un sorunlarını çözemeyenler şimdi Bodrum’un sorunlarını çözmeye talip olmuşlar” diye konuştu.

“Musa’nın asası güvendiği partililerdir”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı A .Adayı Musa Gökbel konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Ben partime ve genel başkanıma güveniyorum. Biz bu partiye verenlerdeniz, katanlardanız, alanlardan değiliz. Almaya gelenlerin ise, anasının partisinde olmak yerine, gerçek partili olmasını öneririm. Büyükşehir ceza mı ödül mü sorusuna sizler cevap vereceksiniz. Aşure ayındayız. Bodrum’da ki bu toplantıyı niye 13 Kasım tarihinde yaptım. 13 Kasım Nuhun Gemisindekilerin karaya ayak bastığı gündür. 13 Kasım tarihi Hz. Musa’nın Kızıldenizi elindeki asası ile ikiye ayırıp arkasında kilerini kurtardığı gündür. Benim adım Musa. Ama benim elimde bir asa yok. Benim asam güvendiğim siz partililerimsiniz. Gelin hep birlikte Kızıldenizi ortadan iki ayıralım. İstedikleri yerde sandık kursunlar. İstedikleri yerde kamuoyu araştırması yapsınlar. Hepsinden birinci çıkacağıma inanıyorum. Çünkü benim yanımda bu davaya inanmış partili arkadaşlarım var. Umarım bazıları Didyat’a pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olmazlar. Ben partimin genel başkanına ve yöneticilerine güveniyorum.”

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.