Hem oynuyorlar hem öğreniyorlar

Marmaris ilçesinde Saman İskelesi'nde bu yıl yeniden düzenlenen parkın iki yerine yerleştirilen oyun gruplarında güvenlik ve eğlence bir arada sunuluyor.Saman İskelesindeki parka yerleştirilen oyuncaklar, güvenlik ve eğlenceyi bir...

Hem oynuyorlar hem öğreniyorlar

Marmaris ilçesinde Saman İskelesi'nde bu yıl yeniden düzenlenen parkın iki yerine yerleştirilen oyun gruplarında güvenlik ve eğlence bir arada sunuluyor.

Saman İskelesindeki parka yerleştirilen oyuncaklar, güvenlik ve eğlenceyi bir arada sunarak, 0-6 ve 6-12 yaş arasındaki çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimini destekliyor. Yurt dışından ithal edilen oyuncaklar, çok sıcak havalarda bile fazla ısınmayarak çocukların yanma ve yaralanmalarının önüne geçilmesini sağlıyor. Ayrıca elektrik biriktirmeyerek oyunları daha keyifli hale getiriyor. Dünyada hızla yayılan ve Türkiye'deki ilklerden biri olan bu oyun gruplarında çocukların el becerilerini geliştirici oyunlarda yer alıyor. Bu grupta çiçek figürlü oyun grubu, iki kişilik salıncak, orman ve deniz temalı kaydırak, yelkenli denge elemanı, dönen çanak ve hamak gibi oyuncaklar yer alıyor.

Montajları tamamlanarak çocukların kullanımına açılan yeni oyun grupları hakkında bilgi veren Park Bahçeler Müdür Vekili Atılım Şener, "Bu oyun grupları çocukların güvenliğini ön planda tutuyor. Yaz aylarında yüksek sıcaklığa karşı el yakmayan ve elektrik birikmesi yapmayan bu oyuncaklar çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine de katkı sağlıyor" dedi.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.