Helvacıoğlu Ford Trucks Türkiye Birincisi

Türkiye çapındaki Ford Trucks bayileri arasında her 3 ayda bir yapılan ‘’Satış sonrası hizmet kalitesi’’ değerlendirmelerinde Helvacıoğlu Ford Trucks 2016 yılının ikinci çeyreğini Türkiye 1’incisi olarak tamamladı....

Helvacıoğlu Ford Trucks Türkiye Birincisi

Türkiye çapındaki Ford Trucks bayileri arasında her 3 ayda bir yapılan ‘’Satış sonrası hizmet kalitesi’’ değerlendirmelerinde Helvacıoğlu Ford Trucks 2016 yılının ikinci çeyreğini Türkiye 1’incisi olarak tamamladı. Ülke genelinde toplam 30 Ford Trucks bayisi arasında gerçekleşen bu kapsamlı değerlendirmede, bir önceki çeyrekte 2’incilik ünvanına sahip olan Helvacıoğlu Ford Trucks, bu çeyrekte ise ipi göğüslemeyi başararak satış sonrası hizmette kalite farkını ortaya koydu.

Ford Genel Müdürlüğü’nün Ford Trucks bayileri arasında gerçekleştirdiği müşteri memnuniyeti endeksli anketler, yedek parça, araç giriş çıkış performansları ve belirli kriterlerden oluşan tabloların, puantaj değerlendirmesine göre 2016 yılının 2’inci çeyreğinde Helvacıoğlu Ford Trucks, Türkiye 1’incisi olmaya hak kazandı.

Kazanılan birincilik için çalışanlarını tek tek kutlayan Helvacıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ünal kutlama pastasını Ford Trucks Bölge Müdürü Engin Ünver ve Helvacıoğlu Ford Trucks çalışanlarıyla birlikte kesti.

Türkiye 1’inciliği için değerlendirmede bulunan Ünal şunları söyledi;  ‘’ ‘Müşteri Velinimetimizdir’ felsefesi çalışmalarımıza her zaman yön veriyor. Sunduğumuz kaliteli satış ve satış sonrası hizmetlerimizin ulusal düzeyde itibar görüyor olması bizim doğru ve emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesidir. Satış sonrası müşteri memnuniyetinde göstermiş olduğumuz performansımızın bu zorlu kategoride Türkiye 1’inciliği ile taçlandırılmış olması bizim için büyük gurur kaynağı. Helvacıoğlu Ford Trucks ekibi olarak aldığımız ödülün bize vermiş olduğu motivasyonla  çalışmalarımıza aynı özen ve heyecan ile devam edeceğiz.“ dedi.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.