Helvacı tekrar seçildi

Yatağan Vatan Partisi 2. Olağan İlçe Kongresi Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. Tek liste gidilen seçimde mevcut başkan Recep Helvacı tekrar İlçe Başkanı seçildi.Genel Merkez yöneticisi Murat İnce’nin Divan başkanlığı...

Helvacı tekrar seçildi

Yatağan Vatan Partisi 2. Olağan İlçe Kongresi Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. Tek liste gidilen seçimde mevcut başkan Recep Helvacı tekrar İlçe Başkanı seçildi.

Genel Merkez yöneticisi Murat İnce’nin Divan başkanlığı yaptığı genel kurula, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Serkan Uzun ve yönetimi, Milas  Vatan partisi İlçe Başkanı  Tuncay Ertekin, Türk-İş İl Temsilcisi ve TES-İş sendikası yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik,  Maden-İş sendikası yatağan Şube Başkanı Osman İlhan  ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan Murat İnce; “Terörle mücadelenin başarıyla sonuçlanmasını istiyoruz.  Çünkü insanoğlunun değerleri, siyaset, insanlıkla ilgili her şey Vatan varsa vardır Vatan yoksa Devlet olmaz.  Herkes 12 Eylül anayasası değişmeli diyor ama zaten zaman - zaman anayasanın birçok maddesi değişti. Tük insanını güveniyoruz gerici bir anayasayı kabul etmeyeceklerdir.”dedi.

Çalışma ve Faaliyet raporları okunup aklanmasının ardından  yapılan seçimde mevcut başkan Recep Helvacı ve ekibi tekrar seçildi.

Helvacı; “Vatan Partisi Yatağan İlçe örgütü olarak, özelleştirmelere karşı büyük mücadele verdik. Nerde haksızlık orada bulunduk. Seçimlerde gerekli çalışmaları yaptık.  Partimize destek olan ve genel kurulumuza iştirak eden herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.