Helikopter bu kez umuda uçamadı

Datça ilçesinden akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 16 aylık Yiğit Çetin'i Denizli'ye sevk etmek için gelen ambulans helikopter, Yiğit bebek hayatını kaybedince geri döndü.Akciğerlerindeki...

Helikopter bu kez umuda uçamadı

Datça ilçesinden akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 16 aylık Yiğit Çetin'i Denizli'ye sevk etmek için gelen ambulans helikopter, Yiğit bebek hayatını kaybedince geri döndü.

Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 16 aylık Yiğit Çetin, doktorlar tarafından durumunun kritik olması nedeniyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne getirilen Yiğit bebeğin burada kalbi 3 kez durdu. Doktorların gayretleriyle duran kalbi çalıştırılan Yiğit bebeğin Denizli'de bulunan daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi. İzmir'den havalanan ambulans helikopter, Yiğit bebeği Denizli'ye götürmek için Marmaris Devlet Hastanesi'nin helikopter pistine indi. Bu sırada tedavisi devam eden bebeğin durumu gittikçe ağırlaştı ve helikopter pistte beklerken Yiğit bebek hayatını kaybetti. Yiğit bebeğin sevki için gelen ambulans helikopter ise İzmir'e geri döndü.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.